Διπλή αποκάλυψη - Αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο και τον σύντροφό της

Δύο μήνες μετά τον τοκετό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σίσσυ Δαμουλάκη
Instagram / Σίσσυ Δαμουλάκη

Το καλοκαίρι του 2022 είχε γίνει γνωστό πως μία από τις αγαπημένες ηθοποιούς της σειράς "Τατουάζ" ήταν έγκυος και θα έφερνε στον κόσμο το πρώτο της παιδί (δείτε εδώ την ανακοίνωση) και πράγματι, τα Χριστούγεννα, λίγο πριν την εκπνοή του παλιού χρόνου, γεννήθηκε ο γιος της.

Πλέον είναι δύο μηνών και η ίδια βρίσκεται όλη μέρα δίπλα του, φροντίζοντάς τον, βλέποντάς τον να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο. Μπορεί η κούραση να είναι μεγάλη και η καθημερινότητα να φαίνεται τελείως διαφορετική, αλλά αυτό είναι μόνο προς το καλό και αξίζει κάθε λεπτό.

Αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφο και το μωρό της

«Φέτος τα Χριστούγεννα είχα την τύχη να λάβω το πιο υπέροχο δώρο και ανυπομονώ να διανύσω τη νέα χρονιά γεμάτη αγάπη και ευγνωμοσύνη με τους ανθρώπους μου, το ίδιο θα ευχηθώ και σε εσάς! Αγάπη και ευτυχία. Αποχαιρετώ και ευχαριστώ το 2022 με αυτό εδώ:

"Σ' αγαπώ σ' αγαπώ

Ως κανένας άλλος

Στην καρδιά μου ρίζωσε έρωτας μεγάλος"», είχε γράψει χαρακτηριστικά στο προφίλ της και αμέσως, φίλοι και γνωστοί, διάσημοι και μη, έτρεξαν να της ευχηθούν για το νέο μέλος της οικογένειάς της.

Ο λόγος για την Σίσσυ Δαμουλάκη, λοιπόν!

Αυτή τη φορά, όμως, η ηθοποιός θέλησε να δημοσιεύσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη τους οικογενειακή φωτογραφία, δείχνοντας σε όλους και το πρόσωπο του μωρού, αλλά και τον σύντροφό της. Όσο, λοιπόν, ο μπέμπης κοιμόταν, έβγαλαν το κινητό και απαθανάτισαν την τρυφερή τους στιγμή στον καναπέ του σπιτιού τους.

«HOME. (Βάλαμε τα καλά μας και φωτογραφηθήκαμε)», έγραψε, μάλιστα, χαρακτηριστικά στο προφίλ της και οι ακόλουθοί της "έλιωσαν" ένας ένας βλέποντας την εικόνα τους και την ευτυχία στα μάτια τους.

Σίσσυ Σαμουλάκη οικογενειακή φωτογραφία
Instagram / Σίσσυ Σαμουλάκη