«Ήταν στην ΜΕΘ, αιμορραγούσαν όλα του τα όργανα» - "Λύγισε" η Σάσα Μπάστα στον αέρα του ΑΝΤ1 για τον αδερφό της

«Πήγα άλλες δύο φορές δεν μπορούσε να ξυπνήσει και ξύπνησε στα χέρια μου! Σοκ»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ήταν στην ΜΕΘ, αιμορραγούσαν όλα του τα όργανα» -

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 21/2 η Σάσα Μπάστα, η οποία κάθισε στον καναπέ και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πίστη της στον Θεό και για την στιγμή που έκανε τάμα για να ζήσει ο αδερφός της.

Να σημειώσουμε πως με αφορμή την εμφάνισή της στην εκπομπή, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε λόγο για την απώλεια του σκηνοθέτη, Γιάννη Γαλανούλη (δείτε εδώ φωτογραφίες από την κηδεία) ο οποίος μεταξύ άλλων ήταν και σκηνοθέτης της εκπομπής Όλα, στην οποία συμμετείχε η τραγουδίστρια.

«Θα αδράξω την ευκαιρία να πω συλλυπητήρια γιατί συνέβη κάτι που μας πλήγωσε όλη την τηλεοπτική οικογένεια για έναν άνθρωπο, που άλλοι τον ξέραμε περισσότερο κι άλλοι λιγότερο. Εγώ τον γνώριζα αρκετά τον Γιάννη Γαλανούλη κι ήταν σκηνοθέτης σας εκείνη την εποχή στο Όλα. Ένας πολύ ωραίος σκηνοθέτης κι άνθρωπος.

Άλλοι δούλεψαν λίγο, άλλοι περισσότερο αλλά θέλω να ευχηθώ συλλυπητήρια. «Έφυγε» πριν από λίγες ημέρες κι ήταν κεραυνός εν αιθρία. 48 ετών, νεότατος κι επειδή μιλήσαμε για το Όλα κι ήταν σκηνοθέτης του. Ήταν όλα τα χρόνια νομίζω. Το λιγότερο είναι να αναπαυθεί η ψυχούλα του… Θα μας μείνει στην καρδιά μας αυτό το χαμογελαστό παιδί, που ήταν πάντα μες στην χαρά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Τα κλάματα της Σάσας Μπάστα για τον αδερφό της

Αμέσως μετά, λοιπόν, η Σάσα Μπάστα είπε εμφανώς συγκινημένη:

«Με πήραν με τον αδερφό μου τηλέφωνο και δεν είχαμε καν 24ωρο. Ήμουν στην Μύκονο και δεν μπορούσα να έρθω, δεν είχε ούτε πλοίο, ούτε αεροπλάνο. Όταν έφτασα, μου είπαν ότι το παιδί να ξέρετε ότι «έφυγε». Μην κλαίτε. Θέλετε να σας ειδοποιήσουμε την ακριβή ώρα ή να κοιμηθείτε και να ξεκουραστείτε. Λέω το παιδί είναι 35 χρονών, τι μου λέτε; Πήγα έξω, παρακάλεσα, να είναι καλά ο άγιος Εφραίμ που ένιωσα ότι ήταν εκεί. Τον είχαν ξεγράψει και περιμέναμε την ακριβή ώρα ότι φεύγει.

Ήταν στην ΜΕΘ, όλα στα κόκκινα κι αιμορραγούσαν όλα του τα όργανα. Την μέρα που είπα ότι να ακούσω μία καλή λέξη, είπα ότι θα πάω από την πρώτη πέτρα μέχρι τον άγιο Εφραίμ στα γόνατα ως τάμα. Το έκανα, πήγα στο απογευματινό επισκεπτήριο και μου λέει ξεχάσαμε να σας πούμε, τον βγάλαμε από την καταστολή και περιμένουμε να ξυπνήσει. Πήγα άλλες δύο φορές δεν μπορούσε να ξυπνήσει και ξύπνησε στα χέρια μου. Σοκ. Δεν θέλω να σου πω τι έπαθα. ήταν περίεργο, έντονο» εξομολογήθηκε -δείτε εδώ και την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό YOU μαζί με την κορούλα της!