«Θα το βγάζω το μωρό που να χτυπιέστε» - Δεκάδες αντιδράσεις με το νέο βίντεο της Ιωάννας Τούνη

Ξέσπασε για ακόμη μια φορά με αφορμή τα αρνητικά σχόλια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα το βγάζω το μωρό που να χτυπιέστε» - Δεκάδες αντιδράσεις με το νέο βίντεο της Ιωάννας Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη αποτελεί μια από τις πιο γνωστές influencers στην Ελλάδα, αν όχι η πιο γνωστή, με αποτέλεσμα να έχει συνεχώς αλληλεπίδραση και επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους και να αναρτά καθημερινά στιγμές από την ζωή της. Ωστόσο, ανέκαθεν αλλά και τώρα που πλέον είναι μανούλα, λαμβάνει πολλά αρνητικά μηνύματα και σχόλια.

Τα περισσότερα από αυτά αφορούν το μεγάλωμα του γιου της που απέκτησε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μιας αι πολλοί της κάνουν παρατήρηση για το πού αφήνει τον μπέμπη της, όταν βρίσκεται εκτός σπιτιού αλλά και για το γεγονός πως τον βγάζει πολύ συχνά έξω ενώ είναι ακόμα τόσο μωρό, όπως για παράδειγμα όταν χιόνισε, κάτι που προκάλεσε πάρα πολύ μεγάλο χαμό -δείτε εδώ.

Με αφορμή λοιπόν όλα αυτά, η Ιωάννα Τούνη χθες δημοσίευσε ένα ακόμη βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram προκειμένου να απαντήσει δημόσια σε όλους τους επικριτές.

Το νέο ξέσπασμα της Ιωάννας Τούνη για τα αρνητικά σχόλια με αφορμή το μωρό της

«Μπλα, μπλα, μπλα ξεκινήσατε που αφήνω το παιδί. Παιδιά το παιδί το έχω μαζί μου όλη μέρα. Και γυμναστήριο που πήγα, το έχω μαζί μου δίπλα, έχω το καρότσι, έχω το μάρσιππο, έχω τα πάντα, πάνες, μωρομάντηλα, σκ@τ@κια…

Έχω τα πάντα μαζί μου. Δεν έχω κάποια γυναίκα να με βοηθάει. Δυστυχώς δεν έχω ούτε τη μανούλα μου να με βοηθάει, οπότε αυτά. Παίρνω το μωρό παντού. Τι θα κάνω; Θα κάτσω σπίτι να κλαίω τη μοίρα μου; Θα το βγάζω το μωρό που να χτυπιέστε, δεν με νοιάζει καθόλου τι λέτε. Αυτά. Επίσης μερικοί δεν έχετε άλλες σκοτούρες εδώ μέσα, παρά μόνο που αφήνω εγώ το παιδί μου; Πουθενά! Η μαμά του Δημήτρη μένει Πάτρα, την δική μου την έχασα πρόσφατα…και δεν θέλω σε αυτή την φάση γυναίκα να μου τον κρατάει! Το έχω μαζί μου συνέχεια.. Ηρεμήσατε τώρα;», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα στο βίντεο που δημοσίευσε.