Survivor all star: «Μπορεί να είναι φίλη μου, αλλά δεν...» - Τα "καρφιά" του Περικλή Κονδυλάτου για Πρίαμο&Ελευθερίου

«Δεν νομίζω να το έλεγε αυτό»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Μπορεί να είναι φίλη μου, αλλά δεν...» - Τα

Το πρωί της Τρίτης (21/2) στην ψυχαγωγική εκπομή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων, που πρόσφατα έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση για μια παίκτρια του survivor all star (δείτε εδώ με ποια) μίλησε στον τηλεοπτικό φακό του ALPHA, για τα γεγονόταν που εκτυλίσονται τις τελευταίες μέρες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Περικλής Κονδυλάτος κλήθηκε να απαντήσει για την συμπεριφορά και το ξέσπασμα της Ελευθερίας Ελευθερίου προς τον Μάριο Πρίαμο, για την απιστία του με την Καρολίνα Καλύβα.

Οι δηλώσεις του Κονδυλάτου για τον Πρίαμο και την φίλη του Ελευθερίου

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συμμετοχή του στο J2US, ενώ σχολίασε και την ένταση της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο, που έχουν προκαλέσει έντονη συζήτηση.

«Κάτι πυροδότησε τα όσα έγιναν με την Ελευθερία και τον Μάριο. Δεν πήγε μέσα με αυτό τον σκοπό, ούτε ήθελε να του την πει, ήθελα να κάνει την δουλειά της», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Εμένα η Ελευθερία είναι φίλη μου, στεναχωρήθηκα που της φέρθηκε όπως της φέρθηκε, όμως εγώ δεν μπορώ να τον βρίσω ή να πω αυτό που ειπώθηκε από την Ελευθερία. Πιστεύω αν την δείτε σε ήρεμη κατάσταση είναι πολύ γλυκιά και δεν νομίζω να το έλεγε αυτό», πρόσθεσε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Τι συμβαίνει με Ελευθερίου και Πρίαμο στο Survivor All Star

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη στην εκπομπή Πρωινό μας, το πρωί της Τρίτης, οι δυο τους πλέον έχουν συζητήσει, τα έχουν βρει, τα έχουν λύσει και περνούν πάρα πολλές ώρες οι δυο τους μακριά από κάμερες και συμπαίκτες.

Το αν της ζήτησε συγγνώμη δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, αλλά όπως όλα δείχνουν ο Μάριος έχει τουμπάρει την Ελευθερία Ελευθερίου για τα καλά!