«Ο νοών νοείται...» - Η μακροσκελής κι όλο νόημα ανάρτηση του Περικλή Κονδυλάτου για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλολυ

«Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η Ευρυδίκη είναι...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ο νοών νοείται...» - Η μακροσκελής κι όλο νόημα ανάρτηση του Περικλή Κονδυλάτου για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλολυ

Έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά του αλλά και τις σκέψεις του.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, ο σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην παίκτης του Survivor (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για το Survivor All Star) προχώρησε σε μια ανάρτηση στο instagram του και αναφέρθηκε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η μακροσκελής ανάρτηση του Περικλή Κονδυλάτου για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

«Η Ευρυδίκη ήταν φίλη της Βρισηίδας και όταν βγήκαμε από το παιχνίδι μιλούσαν ακατάπαυστα στο τηλέφωνο, οπότε κάπου κάπου έμπαινα και εγω στην κουβέντα και μιλούσα και εγώ μαζί της. Όταν βγήκα από το ξενοδοχείο ήμουν ψυχολογικά ράκος, είχα κάτσει μια εβδομάδα μόνος μου στον Άγιο Δομίνικο βλέποντας κόσμο να διασκεδάζει και εγώ ήμουν μέσα στην μιζέρια, η μόνη μου παρέα ήταν ένας φύλακας της παραγωγής που περισσότερο με ρομπότ έμοιαζε πάρα με ανθρώπο.

Όταν είδα την Βρισηιδα την αγκάλιασα λες και ήμουν μόνος μου 100 χρόνια και την έκανα φίλη μου αμέσως, και το ίδιο συνέβη και με την Ευρυδίκη. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η Ευρυδίκη είναι παράπλευρο κέρδος ή παράπλευρη φίλη εάν δεν ήταν τόσο καλό και ζεστό κορίτσι με αξίες και ιδανικά και χαίρομαι πολύ που την συνάντησα σε μια πολύ άσχημη στιγμή που το εγώ μου ήταν θρύψαλα και ήμουν ανοιχτός στο να δω.Έτσι μπαίνει το φως στην ζωή μας, από τις ρωγμές μας, οπότε όταν κάτι σας ραγίζει να ξέρετε ότι κάτι καλό έπεται. Ο νοών νοείται (και η νοουσα)», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Περικλής Κονδυλάτος.

Πόσα λεφτά πήρε από το Survivor All Star

Τότε έπαιρνε 3.000 ευρώ εβδομαδιαίως, ενώ τώρα 5.000 αλλά... δεν είναι μόνο αυτό! Φέτος έκατσε μόνο μια εβδομάδα αλλά έβγαλε το μισθό ενός ολόκληρου μήνα! Τι εννοούμε με αυτό; Ο Ατζούν έχει κάνει συγκεκριμένη συμφωνία με τους παίκτες, για την πρώτη αποχώρηση του Survivor All Star. Ναι μεν έβαλε πλαφόν στην εβδομαδιαία αμοιβή αλλά στο συμβόλαιο που υπέγραψαν αναγραφόταν πως ο πρώτος παίκτης που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι θα πληρωθεί σα να έκατσε ένα μήνα στο παιχνίδι. Δηλαδή θα πάρει 20.000 ευρώ! Αυτός ο παίκτης, λοιπόν, στην προκειμένη ήταν ο Περικλής.

Και για να σας προλάβω, μπορεί πρώτη να αποχώρησε η Βρισηίδα αλλά αποχώρησε από δική της επιλογή, άρα δεν θα μπορούσε να ισχύσει η συμφωνία. Αν ήταν έτσι όλοι θα έφευγαν πρώτοι... Η Βρισηίδα, λοιπόν, πήρε κανονικά τα 5.000 για μια εβδομάδα παραμονής αλλά... τι την νοιάζει; Έχει τον άντρα της μέσα, ο οποίος δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά μετά την αποχώρησή της...