«Δηλαδή είμαστε όλοι ηλίθιοι;» - Χριστοπούλου και Γραμμέλη κατά Βιτάλη! Πανικός στο Πρωινό Μας

Με αφορμή τα όσα είπε για Βανδή - Μπισμπίκη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δηλαδή είμαστε όλοι ηλίθιοι;» - Χριστοπούλου και Γραμμέλη κατά Βιτάλη! Πανικός στο Πρωινό Μας

Χαμό έχουν προκαλέσει τα όσα έγραψε η Ελένη Βιτάλη στο παθιασμένο βίντεο της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη στην πίστα του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται η τραγουδίστρια -δείτε το εδώ.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Βιτάλη, που διατηρεί προφίλ στο Facebook με το όνομα Ελένη Ξύδη, αφού χρησιμοποιεί το επίθετο του συζύγου της, βλέποντας το γεγονός να αναδημοσιεύεται, σχολίασε ένα σχετικό άρθρο που μιλούσε για το όλο γεγονός στο νυχτερινό κέντρο.

«Μα μου έρχεται να πω καμία κουβέντα όμως ξέρετε τώρα πόσα θέλουνε να με κρεμάσουν στα μανταλάκια κι εμένα και όσους δεν είναι στην πάρτη τους! Ηλίθιοι όμως κατά τα άλλα καλλιτέχνες, για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς που δεν ξέρει ούτε που πατάει, ούτε γιατί γεννήθηκε, ούτε γιατί υπάρχει!», έγραψε. Και σε νέο σχόλιο επίσης σημείωσε: «Η φωτογραφία μου θύμισε την παραγγελιά! Ο Μπισμπίκης σαν αγρίμι κι η αγαπημένη... τούρλα ο πισινός της στον κόσμο!».

Ελένη Βιτάλη για Βανσή Μπισμπίκη

Χαμός στο Πρωινό Μας με αφορμή τα σχόλια της Βιτάλη για Μπισμπίκη - Βανδή

Οι δηλώσεις αυτές λοιπόν της Ελένης Βιτάλης προκάλεσαν την αντίδραση πολλών, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η Έλενα Χριστοπούλου με την Αφροδίτη Γραμμέλη, οι οποίες μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας» εξέφρασαν την άποψή τους.

«Δηλαδή η Ελένη Βιτάλη, μετά από τόσα χρόνια καριέρας, που ανήκει σε μια από τις καλύτερες φωνές που έχουν περάσει ποτέ από το καλλιτεχνικό στερέωμα, είπε για τον ποπό της Δέσποινας. Πραγματικά αυτή η χροιά που έγραψε αυτό το μήνυμα, είναι για εμένα απαράδεκτο. Από που και ως που; δεν μπορώ να φανταστώ ότι από εδώ και πέρα στο google όταν θα πατάς Ελένη Βιτάλη, θα έχει και αυτό το πράγμα να την χαρακτηρίζει. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου και τη στάση μου», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

«Για εμένα είναι απρέπεια να χαρακτηρίζεις ηλίθιους κάποιους καλλιτέχνες, αλλά και οι άνθρωποι που τους ακούνε. Δηλαδή είμαστε όλοι ηλίθιοι; Σύμφωνα με την Ελένη Βιτάλη είμαι και εγώ μια ηλίθια, αλλά δεν το δέχομαι και της το επιστρέφω. Όταν μιλάμε δημόσια θα πρέπει να προσέχουμε τους χαρακτηρισμούς μας», ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη. Ανάλογος χαμός επικράτησε όμως την ίδια στιγμή και στην Super Κατερίνα -δείτε εδώ τι συνέβη.