Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Ας κοιτάνε την καμπούρα τους.Φιλάκια!» - Τα σχόλια του ηθοποιού για Βανδή&Μπισμπίκη

«Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Ας κοιτάνε την καμπούρα τους.Φιλάκια!» - Τα σχόλια του ηθοποιού για Βανδή&Μπισμπίκη

Το πρωί της Τρίτης (21/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός, που πρόσφατα νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο (δείτε εδώ τον λόγο) μίλησε στον τηλεοπτικό φακό για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έκανε λόγο για το νέο προεδρικό διάταγμα που σχετίζεται τα πτυχία των ηθοποιών (δείτε εδώ τα λόγια του Σπύρου Μπιμπίλα), αλλά κλήθηκε να απαντήσει και για το βίντεο της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα και έχει σχολιαστεί με τον χειρότερο τρόπο (δείτε το εδώ).

Τα σχόλια του Ιατρόπουλου για τους Βανδή και Μπισμπίκη

«Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα, δεν γίνονται πουθενά αλλού. Νομίζω ότι θα δικαιωθεί το θέμα μας και από το κράτος, αλλά και από τους ανθρώπους. Στη συνείδηση του κόσμου εμείς είμαστε αγαπητά πρόσωπα οι περισσότεροι και νομίζω ότι είμαστε οι πιο αδικημένοι σε όλους τους κλάδους», είπε αρχικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος απάντησε στη συνέχεια για Βανδή και Μπισμπίκη: «Μόνο θετικά έχω να πω για δύο ανθρώπους που αγαπιούνται. Το τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή, ας κοιτάνε την καμπούρα τους και ας αφήσουν τον Βασίλη και τη Δέσποινα ήσυχους να γουστάρουν και να ευχαριστηθούν τον έρωτά τους. Πίσω όλοι».

Η σπόντα της Μελέτη για το βίντεο των Βανδή και Μπισμπίκη

Το εν λόγω βίντεο θέλησε να σχολιάσει η Ελεονώρα Μελέτη το πρωί της Δυετέρας (20/2) με τους συνεργάτες της, στην εκπομπή του MEGA.

Η παρουσιάστρια σχολίασε χαρακτηριστικά: «Εγώ το απολαμβάνω, μου αρέσουν πάρα πολύ και δεν μπορώ με τίποτα να ενοχοποιήσω κάτι τόσο ωραίο και αληθινό. Αλλά και την ανάγκη των ανθρώπων, όχι να το μοιράζονται δημόσια, αλλά να μην αποτρέπουν του εαυτούς τους από το να εκδηλώσουν δημόσια.

Δεν είναι ότι το διαφημίζουν, είναι ότι απλά δεν βάζουν φρένο στον εαυτό τους, στο να το εκδηλώσουν. Κανονικά μπορείς κάποιος να σκεφτόταν πως επειδή είναι πρόσωπα προβολής, ίσως να βάζανε έναν περιορισμό».