«Τι πάει να πει δημόσιο πρόσωπο; Θα τρελαθώ» - Πυρ και μανία ο Γιώργος Λιάγκας με την Super Κική μετά την σύλληψή της

«Εγώ μετά από 30 χρόνια που κάνω τη δουλειά αυτή, ντρέπομαι να πω ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τι πάει να πει δημόσιο πρόσωπο; Θα τρελαθώ» - Πυρ και μανία ο Γιώργος Λιάγκας με την Super Κική μετά την σύλληψή της

Στη σύλληψη της Super Κικής το βράδυ της Δευτέρας 21/2 αναφέρθηκε το πρωί της Τρίτης 21/2 ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του με αφορμή τις πρώτες της δηλώσεις μέσα από το κρατητήριο.

«Πολλά χρόνια κρατάει αυτή η κολόνια, πολλά χρόνια προσπαθεί να ξεφύγει αλλά δε μπορεί, είμαστε χρόνια φίλες, έχω βαφτίσει το παιδί της. Έφτασε ο κόσμος στο χτένι, έμενε στο σπίτι μου τους 3 τελευταίους μήνες, αυτός δεν έπαιρνε από λόγια με τίποτα, του έχει κάνει 4 μηνύσεις, το μόνο εμπόδιο στη ζωή της ήταν αυτός ο άνθρωπος.

Eμένα με πήρε 8 η ώρα το πρωί και μου λέει “έλα έχει έρθει”. Μου φώναζε βοήθεια και με έπαιρνε η μικρή σκέψου. Φεύγω με τις πιτζάμες, καλώ την αστυνομία για να τον πάρουν. Έρχεται η αστυνομία, μας παίρνουν στο τμήμα και μας κάνει αυτός μήνυση ότι και καλά του το είχαμε στήσει. Βγάζει απόφαση ο εισαγγελέας σε κλάσματα δευτερολέπτων, όλοι μαζί κρατήστε. Δεν πα να χτυπιέμαι εγώ και να τους λέω “παιδιά είμαι δημόσιο πρόσωπο”. Είμαστε σε πολύ καλό αστυνομικό τμήμα και μας αφήνουν με κινητά και χωρίς χειροπέδες», ήταν τα πρώτα της λόγια -δείτε εδώ φωτογραφίες του συγκεκριμένου άντρα.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα κατά της Super Κικής

Ωστόσο, η φράση «εγώ χτυπιόμουν και τους έλεγα ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο» φαίνεται πως ενόχλησε τον παρουσιαστή για αυτό και δεν δίστασε να το τοποθετηθεί πάνω σε αυτό.

«Τι πάει να πει δημόσιο πρόσωπο, δεν το κατάλαβα. Θα τρελαθώ τώρα. Καταρχήν γίναμε όλοι δημόσια πρόσωπα ξαφνικά. Έλεος τώρα. Αυτά δεν πρέπει να ακούγονται. Δημόσιο πρόσωπο και να έχει διαφορετική μεταχείριση από τον νόμο; Τι πράγματα είναι αυτά; Τι πάει να πει “είμαι δημόσιο πρόσωπο; ”Εγώ μετά από 30 χρόνια που κάνω τη δουλειά αυτή, ντρέπομαι να πω ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο και κρύβομαι όταν βγαίνω έξω. Γίνανε όλοι δημόσια πρόσωπα… Κι αν κάποιος αστυνομικός τη λυπήθηκε και της έδωσε το κινητό βγαίνει και το λέει;

Κρίμα είναι γενικότερα μια ιστορία και μια κατάσταση για το πώς σε αυτή τη χώρα κάποιοι γίνονται διάσημοι και τους δίνουμε βήμα. Γιατί εδώ βήμα εδόθη στο θέμα γιατί έχει πια μια ρεπορταζιακή διάσταση. Αλλά ξαφνικά με τίτλους και συνεντεύξεις πρόσωπα που δε θα έπρεπε κατά τη δικιά μου γνώμη να απασχολούν εκπομπές λόγου κτλ… Να δούμε και ποιους προβάλλουμε και ποια είναι τα πρότυπα της ζωής μας» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.