Ελένη Μενεγάκη: «Πέρασαν οκτώ χρόνια από όταν...» - Η on air ανακοίνωση της που άφησε τους πάντες άναυδους

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Πέρασαν οκτώ χρόνια από όταν...» - Η on air ανακοίνωση της που άφησε τους πάντες άναυδους

Το μεσημέρι της Τρίτης (21/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «ελένη» η παρουσιάστρια του MEGA, ανακοίνωσε τη μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στη ζωή της και στο καθημερινό πρόγραμμα της. Μια αποκάλυψη που ξάφνιασε τους συνεργάτες της, μετά την χθεσινή κουβέντα που είχε μαζί της για την κόρη της (δείτε την εδώ).

Η Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή την κουβέντα που είχαν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου σχετικά με περιστατικό που προέκυψε στο γυμναστήριο της δεύτερης.

Η ανακοίνωση της Μενεγάκη που τους άφησε όλους άφωνους

Η ανακοίνωση, λοιπόν, είχε να κάνει με το... γυμναστήριο!

Η παρουσιάστρια, σήμερα (21/2) Τρίτη, μετά από οκτώ χρόνια αποφάσισε να ξανακάνει γυμναστική. Μετά από 15 αναβολές, όπως είπε, θα πάει να κάνει το δοκιμαστικό της στο γυμναστήριο.

«Σήμερα θα πάω να κάνω το δοκιμαστικό, πέρασαν 8 χρόνια από όταν είχα κάνει τελευταία γυμναστική», είπε η Μενεγάκη.

Οι αλλαγές στο σώμα της παρουσιάστριας είναι μιδαμηνές, εδώ και πολλά χρόνια κι αυτό συμβαίνει γιατι η Ελένη Μενεγάκη έχει στρατιωτική πειθαρχία, όταν πρέπει να πετάξει από πάνω της μερικά παραπάνω κιλά, που μπορεί να έχει πάρει και που το πιθανότερο είναι να μην είναι ορατά.

Η παρουσιάστρια εκτιμά το καλό φαγητό, εξάλλου είναι και η ίδια όντας μαγείρισσα, επίσης λατρεύει όλες τις νοστιμιές, τα πικάντικα εδέσματα, ενώ έχει πει επανειλημμένα ότι δεν μπορεί να αντισταθεί στην παγωμένη μπύρα και στο καλό κρασί, που συμπληρώνει ιδανικά ένα υπέροχο δείπνο στο τραπέζι.

Οι τροφές που τρώει η Ελένη Μενεγάκη για δυο μέρες ώστε να ξεφουσκώσει η κοιλιά της

«Κάθε φορά που θέλω να κάνω μια μίνι αποτοξίνωση 2-3 ημερών επιλέγω σαλάτα με μαρούλι, κρεμμυδάκι, τόνο και ένα ψάρι με πολλά θρεπτικά συστατικά. Δεν νιώθω αδυναμία γιατί ο τόνος με κρατάει. Τρώω σαλάτες... κουβάδες ολόκληρους! Έτσι χορταίνω, δεν παχαίνω και αποτοξινώνω τον οργανισμό μου», τονίζει η ωραία Ελένη, όμως κάτι μας λέει πως τα μυστικά της δεν σταματούν σε αυτή τη συμβουλή.

Κάποτε είχε γίνει γνωστό πως κάθε φθινόπωρο, λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής και ενώ θέλει να εμφανιστεί με επίπεδη κοιλιά σε χρόνο μηδέν, περνάει τρεις ημέρες μόνο με νερό.

Όταν δε νιώσει πολύ έντονη πείνα, τρώει μια ντομάτα με λίγο λάδι. Τη δίαιτα αυτή δεν της την έχει προτείνει κάποιος ειδικός, αλλά είναι ο μόνος τρόπος –όπως παραδέχεται– για να γίνει η κοιλιά της πλάκα. Σύμφωνα με τη διατροφή που ακολουθεί γενικότερα, η παρουσιάστρια έχει εντάξει στο καθημερινό της πρόγραμμα πολλά φρούτα και λαχανικά, άφθονο νερό και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί με το γεύμα της.

Η δίαιτά της συνήθως περιλαμβάνει άπαχη πρωτεΐνη, ζυμαρικά ολικής άλεσης και ψάρια. Δηλαδή βγάζει εκτός λιπαρά φαγητά, κρέμα γάλακτος και το ψωμί. Αν θα φάει ζυμαρικά, η ποσότητα θα είναι στο μέγεθος μιας κούπας, που θα συνδυάσει με ωμή σαλάτα, ενώ αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι τις μεγάλες της αδυναμίες, τις τηγανιτές πατάτες και τα γλυκά.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Τα 6 μυστικά της Ελένης Μενεγάκη για να χάσει κιλά

Καταναλώνει άφοβα άπαχη πρωτεΐνη, όπως κοτόπουλο ή λευκό ψάρι, αλλά και λαχανικά με χαμηλούς
Υδατάνθρακες, όπως σαλάτες, μανιτάρια, πιπεριές.
Αποφεύγει τη ζάχαρη.
Πίνει 1,5 lt νερό την ημέρα.
Προσθέτει στα φαγητά 2 κ.σ. ξίδι. Είναι ένα τρικ για να χάνει τα κιλά πολύ πιο εύκολα.
Αν βγει το βράδυ, πίνει 1 ποτήρι κόκκινο κρασί.