«Ενώ ξέρει ότι θα συζητηθεί...» - Η Ελένη Μενεγάκη "ισοπέδωσε" τον Γιώργο Λιάγκα στον αέρα της εκπομπής της

Το όλο νόημα σχόλιό της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ενώ ξέρει ότι θα συζητηθεί...» - Η Ελένη Μενεγάκη

Για τον Γιώργο Λιάγκα συζήτησε σήμερα 21/ το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη και η παρέα της μέσα από την εκπομπή της, με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη για τον παρουσιαστή στην αποψινή εκπομπή «Έλεος!».

«Πιστεύω ότι ο Γιώργος Λιάγκας που κρίνει τους πάντες, κάποια στιγμή κάποιος πρέπει να τον κρίνει» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κοκλώνης στην βραδινή εκπομπή του Mega.

Τότε, η Νάνσυ Νικολαϊδου είπε από πλευράς της: «Ο Γιώργος Λιάγκας είναι άνθρωπος που δεν του έχει ασκηθεί κριτική; Η σωστή λέξη είναι μπαούλο. Θεωρώ ότι είναι από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που έχουν κριθεί πάρα πολύ αυστηρά και πολλές φορές, θεωρώ, ότι ήταν δίκαιη αυτή η κριτική. Πολλές φορές όμως, άλλοι έχουν πει αντίστοιχα πράγματα όπως ο Γιώργος Λιάγκας κι έχουν περάσει στο απυρόβλητο ενώ τα λεγόμενα του Γιώργου Λιάγκα πάντα θα σχολιαστούν καυστικά. Μου κάνει εντύπωση που θεωρεί ο Νίκος Κοκλώνης ότι έχει περάσει στα απαλά».

Το σχόλιο όλο νόημα της Ελένης Μενεγάκη για τον Γιώργο Λιάγκα

Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πρόσθεσε πως αν λεγόμενα που είχαν υποστηρίξει άλλα δημόσια πρόσωπα, τα είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας θα είχε ξεσηκωθεί το σύμπαν και τότε η Ελένη Μενεγάκη πήρε τον λόγο και είπε: «Δεν σου δίνει όμως την εντύπωση κάποιες φορές ο Γιώργος, ενώ ξέρει ότι θα συζητηθεί αυτό που θα πει, το λέει. Σαν να δίνει τίτλους ρε παιδί μου».

«Πόσες φορές μου έχει πει ότι έχει στενοχωρηθεί με κάτι και βγαίνει στον αέρα και γυαλίζει το μάτι του. Στον αέρα λυσσάει. Του λέω “μην λυσσάς”», είπε αμέσως μετά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Να υπενθυμίσουμε πως νωρίτερα, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε ξανά σε ένα έντονο ξέσπασμα, με αφορμή την σύλληψη της Super Κικής το βράδυ της Δευτέρας 21/2 και συγκεκριμένα τις πρώτες της δηλώσεις μέσα από το κρατητήριο -δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπε.