«Το πρωινό με τον Λιάγκα ήταν μια...» - Η "αιχμηρή" εξομολόγηση της Κατερίνας Γκαγκάκη για τον παρουσιαστή

Τι συνέβη τότε;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Το πρωινό με τον Λιάγκα ήταν μια...» - Η

Το πρωί της Τρίτης (21/2) στην ψυχαγωγική εκπομή «Break@fast Star» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Κατερίνα Γκαγκάκη. Η αντιδήμαρχος κοινωνικής αληλεγγύης Αθηνών, που πρόσφατα σχολίασε τα νούμερα τηλεθέασης ενός ριάλτι (δείτε εδώ ποιού) μίλησε στην εκπομπή του Star για την προσωπική, αλλά και την επαγγελματική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Γκαγκάκη έκανε λόγο για την τηλεόραση, την πρωινή εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΣΚΑΙ, ενώ δήλωσε πως είναι ερωτευμένη.

Οι δηλώσεις της Γκαγκάκη για τον Λιάγκα και όχι μόνο

«Η δουλειά ήταν πάντα το αποκούμπι, χωρίς αυτή δεν ξέρω πού πατάω και πού βρίσκομαι. Με φλερτάρουν οι άντρες, αλλά όχι αυτοί που θέλω. Μου αρέσουν οι άντρες που είναι κυνηγοί και αυτοί που είναι πιο δυνατοί και πιο επίμονοι από μένα», είπε αρχικά η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι δέχεται φλερτ από τους άντρες, αλλά όχι από αυτούς που θέλει. Σε άλλο σημείο αποκάλυψε ότι είναι συγκρατημένα ερωτευμένη, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τον άνθρωπο που της «έκλεψε» την καρδιά.

«Ο έρωτας έχει παίξει καταστροφικό ρόλο στη ζωή μου. Είμαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο. Είμαι συγκρατημένα ερωτευμένη προσπαθώντας να το κάνω να αντέξει στο χρόνο», είπε στην εκπομπή του Star.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη είπε στη συνέχεια: «Δεν θα έκανα ξανά καθημερινή εκπομπή, ήταν το μεγαλύτερο ζόρι που έχω ζήσει. Το πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα ήταν μια ζόρικη χρονιά. Έναν άνθρωπο τον κρίνεις από τη συνολική του πορεία και όχι από τρία λεπτά».

Να υπενθυμίσουμε ότι εδώ και λίγες μέρες ο Λιάγκας είχε δώσει μια απάντηση για την "αντικατάσταση" του από τον Αρναούτογλου, κάτι που εμφανώς τον ενόχλησε.

«Βγήκε το πρωί μια τηλεοπτική εκπομπή και έλεγε ότι έχει συμφωνήσει ο Γρηγόρης με το κανάλι να κάνει του χρόνου το πρωινό, εγώ δεν το έχω μάθει ακόμα και όταν το συμφωνήσουν τότε θα μου το πουν.

Αυτή η πλάκα που γίνεται ότι πρέπει να κοπούν οι εκπομπές που πάνε καλά… Αυτές που δεν πάνε καλά, δεν πειράζει, τις αφήνουν τα κανάλια. Αυτές που δεν πάνε καλά αυτές κόβουν τα κανάλια, δηλαδή είναι ηλίθιοι στα κανάλια. Και το λένε οι τηλεοπτικοί συντάκτες αυτό…», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος στον αέρα.