Τριαντάφυλλος: «Τα λόγια της Ελευθερίας ήταν...» - Η αντίδραση του τραγουδιστή για το ξεμπρόστιασμα του Πρίαμου στο Survivor all star

Συμφωνεί ή όχι;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Τριαντάφυλλος: «Τα λόγια της Ελευθερίας ήταν...» - Η αντίδραση του τραγουδιστή για το ξεμπρόστιασμα του Πρίαμου στο Survivor all star

Το πρωί της Τρίτης (21/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Τριαντάφυλλος. Ο γνωστός τραγουδιστής, που πρόσφατα δίκασε παίκτη του Survivor All Star (δείτε εδώ ποιον) μίλησε στην Χριστίνα Βουδούρη και την κάμερα του ALPHA για την συμμετοχή του στο J2US και τις τελευταίες εξελίξεις του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για την Ελευθερίου και την Πρίαμο

«Ο Νίκος Κοκλώνης είναι η ωραία αιτία που δεν πήγα και στο Survivor. Δεν πάω στο Survivor έτσι κι αλλιώς. Με τα υπόλοιπα ζευγάρια, μέχρι στιγμής ,είμαστε πολύ καλά. Τώρα θα δείξει. Η πρώτη εβδομάδα ήταν πολύ καλά. Από εδώ και πέρα που έχει και αποχωρήσεις, θα δούμε πως θα είναι» είπε ο Τριαντάφυλλος.

Σε άλλο σημείο, ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε στο ξέσπασμα που είχε η Ελευθερία Ελευθερίου κατά του Μάριου Πρίαμου και αποκάλυψε τι της είχε πει λίγο πριν αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο.

«Η Ελευθερία Ελευθερίου είπε σκληρά λόγια στον Μάριο. Νομίζω η Ελευθερία το έδωσε όλο από την αρχή. Έπρεπε να περιμένει λίγο. Έπρεπε να το πάει σιγά σιγά. Δεν πας να αναστατώσεις την ομάδα σου από την πρώτη μέρα. Τους πιάνεις και τους λες ότι έχεις ένα πρόβλημα προσωπικό, δε θες να αναστατώσεις την ομάδα και ότι το αφήνεις και πας να παίξεις και μετά θα μιλήσεις με αυτόν που πρέπει.

Εγώ είχα μιλήσει με την Ελευθερία πριν φύγει, ήταν στεναχωρημένη και της είχα πει ότι να είναι λίγο ήρεμη, να μη δώσει από την αρχή τον θυμό που έχει λόγω όσων έγιναν. Το Survivor για να είμαστε ειλικρινείς, έγιναν οικογενειακές ιστορίες» δήλωσε.

Μάριος Πρίαμος και Ελευθερία Ελευθερίου εξαφανίζονται μαζί στο δάσος!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη στην εκπομπή Πρωινό μας, το πρωί της Τρίτης, οι δυο τους πλέον έχουν συζητήσει, τα έχουν βρει, τα έχουν λύσει και περνούν πάρα πολλές ώρες οι δυο τους μακριά από κάμερες και συμπαίκτες.

Το αν της ζήτησε συγγνώμη δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, αλλά όπως όλα δείχνουν ο Μάριος έχει τουμπάρει την Ελευθερία Ελευθερίου για τα καλά!