Φαίη Σκορδά: «Θα κάνω με τον Γρηγόρη...» - Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας στον αέρα του "Πρωινό μας"

Η ατάκα-βόμβα που έριξε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: «Θα κάνω με τον Γρηγόρη...» - Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας στον αέρα του

Το πρωί της Τρίτης (21/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό μας» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Επίσης σχολίασαν τα όσα είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην συνέντευξη του στο κυπριακό κανάλι (δείτε εδώ τα λόγια του).

Αφού είδαν το σχετικό απόσπασμα και από τις δύο συνεντεύξεις, η Φαίη Σκορδά έκανε μια αποκάλυψη για τον τηλεοπτικό της μέλλον, κάτι που θα σχολαστεί πολύ.

Η ατάκα βόμβα της Σκορδά για τον Αρναούτογλου

«Είναι πρώτη φορά που ακούμε τον Γρηγόρη να μιλάει τόσο έντονα και τόσο αναλυτικά για μια ιδέα πρωινή στην τηλεόραση» τόνισε η Αφροδίτη Γραμμέλη, ενώ όσον αφορά τα σχόλια του Σπύρου Παπαδόπουλου προς το πρόσωπό του η τηλεκριτικός σημειώνει: «Ήταν άκομψο. Ο Γρηγόρης υπερασπίζεται τη δουλειά του και με αποδεικτικά στοιχεία».

«Όταν ο κόσμος αποδέχεται μία εκπομπή και την κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που είναι παρουσιαστής και όχι ένα παιδί που τώρα ξεκινάει, πού πάει το σχόλιο του Σπύρου Παπαδόπουλου;», ανέφερε από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά.

«Κι εμένα μου αρέσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος κι έχει τη δική του ιστορία αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Σχετικά με το πρωινό, επειδή το έχω συζητήσει μαζί του, εγώ θα κάνω πρωινό με τον Γρηγόρη. Και το έχουμε συζητήσει αυτό» είπε με νόημα η Φαίη Σκορδά, κλείνοντας το θέμα. «Τι να σε κάνω που δεν έχεις χρόνο, Ελεάνα μου; Δεν έχεις χρόνο να σου αναλύσω τις λεπτομέρειες» είπε χαριτολογώντας στην αρχισυντάκτριά της και προχώρησε στη θεματολογία της εκπομπής.