Vintage σε γκρι αποχρώσεις - Το νέο γραφείο των Μπόμπα και Τανιμανίδη

Οι αναρτήσεις της στο instagram!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ξεκίνησαν την εβδομάδα τους, με ρυθμούς μετακόμισης, διότι πήραν τα κλειδιά για τα νέα τους γραφεία. Το αγαπημένο ζευγάρι, μετά την αποτυχημένη έκπληξη του Τανιμανίδη (δείτε την εδώ) ετοιμάζει έναν χώρο που θα έχει το αποτύπωμά τους και θα φιλοξενεί τα project τους. Στα γραφεία του ζευγαριού βλέπουμε μεγάλους χώρους με το γκρι χρώμα και το ξύλο να πρωταγωνιστούν.

Μια μικρή ξενάγηση μας έκανε η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από το Instagram της σημαίνοντας πως ο Σάκης Τανιμανίδης είναι η «παντοτινή της ομάδα» και αγάπη.

Η ανάρτηση για τα νέα γραφεία των Μπόμπα-Τανιμανίδη

«Νέα βδομάδα, νέα γραφεία, νέες ιδέες» έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στη λεζάντα.

Το μήνυμα στήριξης της Χριστίνας Μπόμπα στον Σάκη Τανιμανίδη

Φυσικά και η Χριστίνα Μπόμπα δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί καλή επιτυχία στον Σάκη Τανιμανίδη για αυτό και λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα, δημοσίευσε ένα μήνυμα στήριξης για τον σύζυγό της και το ολοκαίνουργιο show επενδύσεων και επιχειρηματικότητας.

Συγκεκριμένα, η ίδια βρέθηκε στα γυρίσματα του ριάλιτι επιχειρηματικότητα του ΑΝΤ1 και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικές φωτογραφίες με τους επενδυτές και τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Σήμερα 10 η ώρα το βράδυ στον @ant1tv είναι η πρεμιέρα ενός σόου @dragonsdengreece που ήρθε να αλλάξει την ελληνική τηλεόραση! Ήρθε να σε εμπνεύσει και να σε διασκεδάσει… έχω δει λίγα πρώτα λεπτά και πραγματικά δεν μπορείς να ξεκολλήσεις! Την καλυτερότερη επιτυχία!! Γράψτε μου πως σας φάνηκε γιατί είμαι σίγουρη θα σας αρέσει πολύ!» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Χριστίνα Μπόμπα.