Στο νοσοκομείο ξαφνικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Η πρώτη φωτογραφία

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO / NDP PHOTO)
(NDPPHOTO / NDP PHOTO)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν από λίγη ώρα με μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media αποκάλυψε ότι είχε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να τραυματίσει το πόδι της.

Η γνωστή παρουσιάστρια που πριν από λίγες εβδομάδες έκανε το πρώτο της παιδί (δείτε εδώ φωτογραφίες) δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία πάνω στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου που βρισκόταν.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, αφού σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram διάφορες στιγμές από τη ζωή της. Επιπλέον, αποκάλυψε και ποιος ήταν ο λόγος που η ίδια βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση.

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μέσα στο νοσοκομείο

Ο λόγος για... κάταγμα!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης, σαν σχόλιο: «Καλώς το κάταγμα!».

Η ανάρτηση της Σπυροπούλου με το κάταγμα

Να υπενθυμίσουμε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, πέρα από παρουσιάστρια, πλέον έχει αναλάβει και ένα νέο ρόλο, αυτό της μητέρας. Ο γιος της, ο καρπός του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο ήρθε για να της αλλάξει τη ζωή και αυτό φαίνεται ήδη.

Καθημερινά, η ίδια μοιράζεται στιγμιότυπα από την ρουτίνα της με τον μπέμπη, όσο βρίσκεται στο σπίτι, ενώ παράλληλα δείχνει πως προσπαθεί να επαναφέρει και την παλιά της ζωή, ξεκινώντας γυμναστική και προσέχοντας τον εαυτό της, ώστε να μη σταματήσει να αισθάνεται γυναίκα (δείτε εδώ πως είναι το σώμα της πλέον).

Όσον αφορά, όμως, τον χαρακτήρα της, φαίνεται πως τώρα που έχει φέρει στον κόσμο το παιδί της, είναι ακόμη πιο ευαισθητοποιημένη. Παρακολουθώντας , λοιπόν, όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην Τουρκία λόγω του σεισμού, η ίδια δεν άντεξε και αποφάσισε πως πρέπει να κάνει κάτι για να βοηθήσει, όσο περνάει από το χέρι της.

Την Πέμπτη 9/2, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο από την παραμονή της στο Δημαρχείο της Βάρης, Βούλας & Βουλιαγμένης, κάνοντας έκκληση στο κοινό που την παρακολουθεί να βοηθήσει στη συγκέντρωση τροφίμων, ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα σταλούν στους σεισμόπληκτους όσο πιο σύντομα γίνεται.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκκληση