Εκεί περνάει χρόνο με τα παιδιά του μετά τη συνεπιμέλεια - Με ήπιους τόνους & φυτά το σπίτι του Μαραντίνη

Φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Θοδωρής Μαραντίνης απολαμβάνει και επίσημα τα τελευταία χρόνια την εργένικη ζωή, καθώς μετά το διαζύγιό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, οι ισορροπίες άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό.

Όπως είναι φυσικό μετά από έναν χωρισμό, αλλάζουν και τα σπίτια και έτσι ο τραγουδιστής μετακόμισε, όχι πολύ πιο μακριά ωστόσο από το παλιό του σπίτι, όπως αποκάλυψε και σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Δεν έφτασα εγώ το θέμα με την Σίσσυ Χρηστίδου στην Ευελπίδων. Άρα δεν θα μπορούσα να το αλλάξω. Σίγουρα ήταν πολύ στενάχωρο. Με στεναχώρησε και με απογοήτευσε πάρα πολύ. Και λογικό. Από εκεί και πέρα για όλα υπάρχει κάποιος λόγος και προσπαθώ μέσα από όλα αυτά να προκύψει μια νέα ισορροπία. Κάποιος άνθρωπος για να φτάσει εκεί, να πάει κάποιον δικό του στο δικαστήριο θα έχει κάποιον λόγο...(δείτε εδώ τη συνέχεια της συνέντευξής του).

«Μένουμε δύο τετράγωνα διαφορά» επισήμανε έπειτα και πρόσθεσε: «Εγώ έχω τα παιδιά από Κυριακή μέχρι Τεταρτη πρωί, έχω περίπου 25 μέρες το καλοκαίρι, εχώ μία βδομάδα το πάσχα (δείτε εδώ πώς είναι το σπίτι του). Δεν ξέρω αν ειναι 50-50 αλλά είναι αρκετός χρόνος. Τους αρέσει να εκτίθενται στο κοινό, είναι αγαπητοί από τους φίλους τους», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Μετά από το πέρασμα ορισμένου χρονικού διαστήματος, έτσι και στην περίπτωση του Μαραντίνη τα πατήματα έχουν βρεθεί και μάλιστα μέσα από μία πρόσφατη ανάρτηση, που έκανε στο instagram έδειξε το πόσο πολύ απολαμβάνει το νέο του σπίτι, το οποίο έχει και εξαιρετική διακόσμηση.

Φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού του Θοδωρή Μαραντίνη

Μαραντίνης σπίτι
thodorismarantinis_official / instagram