Έτσι έχει '''τρελάνει'' τη Φανή ο Ρουβάς - Το πρωινό που έφτιαξε ο Απόστολος για τα μάτια της καλής του

Πολύ ρομαντικό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Απόστολος Ρουβάς είναι ένα πρόσωπο, που γνωρίσαμε πολύ καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor all star με τον ίδιο να δείχνει κομμάτια του εαυτού του, που δεν ήταν τόσο γνωστά στο ευρύ κοινό.

Πιο αναλυτικά, ο ίδιος άφησε να μάθει το κοινό και πράγματα, που δε γνωρίζαμε για την προσωπική του ζωή, καθώς από το ριάλιτι επιβίωσης και μετά γνωρίσαμε, πως είναι σε σχέση με την αγαπημένη του Φανή (δείτε την εδώ).

Για τη νέα φάση της ζωής του, μάλιστα είχε μιλήσει ο σεφ σε συνέντευξη, που είχε παραχωρήσει το καλοκαίρι και τότε ουσιαστικά αποκάλυψε πως μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για τη σύντροφό του, τη Φανή προκειμένου να γνωριστούν καλύτερα και να μείνουν μαζί.

Τότε είχε δηλώσει κιόλας, πως η τηλεόραση του άνοιξε έναν νέο «δρόμο» και πως μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του να κάνει και άλλα πράγματα πέραν της μαγειρικής.

Μέσα από νέες αναρτήσεις, που βλέπουμε να κάνει ο Ρουβάς στο instagram αφήνει να εννοηθεί, πως η ζωή του κυλάει πολύ καλά και πως μάλιστα δε μετανιώνει για την απόφασή, που πήρε να μετακομίσει σε άλλη πόλη για χάρη του έρωτα.

Το πρωινό που έφταιξε ο Απόστολος Ρουβάς για τη σύντροφό του

Μπορεί ο σεφ να δημοσιεύει συνεχώς υλικό μαζί με τη Φανή, σε κάθε περίπτωση όμως μας δείχνει συνήθειες τους και έτσι την Τρίτη 21/2 έκανε άλλη μια ανάρτηση, δείχνοντας σε όλους το πολύ ωραίο πρωινό, που έφτιαξε στο κορίτσι του.

Απόστολος Ρουβάς - Πρωινό