Ασκήθηκε ποινική δίωξη στη Super Κική - Τη βαραίνουν σοβαρές κατηγορίες

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ασκήθηκε ποινική δίωξη στη Super Κική - Τη βαραίνουν σοβαρές κατηγορίες

Αναστάτωση έχει προκληθεί τα τελευταία 24ωρα σχετικά με το όνομα της Super Κική, η οποία μαζί με άλλες δύο φίλες της πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο, μετά την καταγγελία, που έκαναν στον πρώην σύντροφο μίας εκ των γυναικών.

Στη συνέχεια έγινε γνωστό, πως ο άντρας, που κατήγγειλε η γνωστή instagrammer προχώρησε και εκείνος με τη σειρά του νομικές πράξεις και έτσι ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία και ενδοοικογενειακή απειλή στη Super Κική μετά τη σύλληψή της (δείτε εδώ την προφητική συνέντευξη που είχε δώσει λίγο πριν τη σύλληψή της).

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με το Protothema.gr η influencer οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών κατηγορούμενη μαζί με τη συνέταιρό της και μια ακόμη φίλη τους, με την αιτία, πως υποκίνησαν τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 37χρονου με δράστη έναν άγνωστο άνδρα στην περιοχή της Πανεπιστημιούπολης του Ζωγράφου.

Ο δικηγόρος της Super Κικής, Βίκτωρ Στεφανόπουλος ανέφερε σχετικά με όλα τα παραπάνω στο protothema.gr: «Οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή με τις κατηγορίες της ληστείας κατά συναυτουργία, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της ενδοοικογενειακής απειλής και της ηθικής αυτουργίας. Και τα τρία κορίτσια δεν έχουν καμία εμπλοκή, κατήγγειλαν τον συγκεκριμένο κακοποιητή για τις κατ’ επανάληψη και κατ’ εξακολούθηση πράξεις βίας κατά της πρώην συντρόφου του. Όλα θα ξεκαθαριστούν την Πέμπτη το πρωί στον ανακριτή».

Super Κική

Οι οργισμένες δηλώσεις της μητέρας της για τη σύλληψή της

Η μητέρα της Super Κικής, Στέλλα Παΐδα, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και εξέφρασε την οργή της για την απόφαση της Αστυνομίας να συλλάβουν την κόρη της.

«Δεν έχω επικοινωνήσει με την κόρη μου, γιατί τους έχουν πάρει τα κινητά. Δεν ξέρω πολλά πράγματα. Εκείνο που έχω να πω είναι ότι νιώθω μία απέραντη ντροπή και σιχαμάρα για το κράτος που ζω. Να βλέπω αυτό το παιδί και την άλλη την κοπέλα με χειροπέδες, που προσπαθούν να επιβιώσουν με νύχια και με δόντια… αντί να είναι αυτός, να τον συλλάβουν από την πρώτη μήνυση, που παίρνει ναρκωτικά και είναι αλκοολικός.

Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, καμία όμως! Είμαι καμένη από τη Δικαιοσύνη! Δεν υπάρχει Δικαιοσύνη στην Ελλάδα, μόνο συμφέρον και χρήμα. Αυτός δεν το κάνει αυτό για τη δημοσιότητα. Το κάνει γιατί χρειάζεται βοήθεια. Εδώ μιλάμε για ενδοοικογενειακή βία και βάζεις χειροπέδες; Θα έπρεπε να υπάρχουν διαχωρισμοί, όχι όλοι σε ένα τσουβάλι. Ποιον έπιασαν μωρέ; Τα Γλυκά Νερά έπιασαν; Ντροπή τους! Κρίμα τις σπουδές τους!» ανέφερε η μητέρα της influencer.