Όσο η Super Κική βρίσκεται στο κρατητήριο - Της πήραν το κινητό και...

Η ανάρτηση, που έγινε από τη συσκευή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Όσο η Super Κική βρίσκεται στο κρατητήριο - Της πήραν το κινητό και...

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί τα τελευταία 24ωρα, καθώς έγινε γνωστό, πως η Super Κική και δύο πολύ καλές της φίλες κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης, μετά την κίνηση της γνωστής instagramer στην πλατφόρμα, που διατηρεί.

Πιο αναλυτικά, έγινε γνωστό πως η Κική κατηγόρησε το σύζυγό της φίλης της για κακοποίηση και στη συνέχεια έγινε γνωστό, πως ο ίδιος έκανε με τη σειρά του μήνυση στις γυναίκες (δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη).

Όσο λοιπόν, η Κική βρίσκεται στο τμήμα δεν έχει το κινητό της στα χέρια της και έτσι την Τρίτη 21/2 μέσα από το προφίλ της, φίλοι της έκαναν μια νέα ανάρτηση - έκκληση με την οποία ζητούσαν άμεση βοήθεια και στήριξη από ελληνικό κίνημα metoo.

Η νέα ανάρτηση από το λογαριασμό της Super Κική μετά τη σύλληψή της

«Όσον αφορά το τρέχον ζήτημα που ταλαιπωρεί την Αντρέα, ζητάμε θερμά βοήθεια από το Metoo – Greece καθώς οι συνθήκες οι οποίες ζουν τα κορίτσια τις τελευταίες ώρες, δεν έχουν προηγούμενο. Δεν υπάρχει ίχνος αλληλεγγύης. Τα κορίτσια κρατούνται για 2 ακόμα ημέρες στα κρατητήρια με απόφαση του δικαστηρίου. Αν μπορούμε να προλάβουμε μια σημερινή πράξη βίας στο να μην καταλήξει σε αυριανή γυναικοκτονία, ας το κάνουμε. Ο δράστης θυματοποιείται και τα θύματα κατηγορούνται. Παρακαλώ βοήθεια. Φίλοι Κικής», έγραψε η Super Κική.

Super Κική

Η συνέντευξή της λίγο πριν τη σύλληψη

«Τα χρόνια στη φυλακή ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Δεν είναι μόνο ότι βλέπαμε στις ταινίες. Φροντίζαμε να κρατάμε τα χαμόγελά μας μέσα στο κελί. Προτιμώ να έχω λιγότερα λεφτά, πάρα να ταλαιπωρούμαι. Η τηλεόραση είναι μία δύσκολη έως απαίσια δουλειά. Εάν μου το ζητούσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ξαναπήγαινα στην εκπομπή του. Είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς την απήχηση από τον κόσμο, οι πιο κοντινοί άνθρωποι είναι το πρόβλημα.

Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψή αφού απέβαλα. Κάθε εμπόδιο για καλό. Στις γυναίκες που βιώνουν μία αποβολή, λέω δεν έγινε και κάτι, όλα καλά. Μετά την αποβολή πήρα φαρμακευτική αγωγή. Είχα πάρει την απόφαση να μεγαλώσω το παιδί μόνη μου, γιατί δεν τα πήγαινα καλά με τον τότε σύντροφο μου», είπε η Super Κική.