Στη μια μεριά ήταν ο πρώην και στην άλλη ο νυν - ''Σούσουρο'' με το βλέμμα του συντρόφου της Πάολα στο μαγαζί που εμφανίζεται

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Παόλα μετά την περιπέτεια, που είχε με την υγεία της επέστρεψε και πάλι στο μαγαζί, που κάνει εμφανίσεις με τον Γιάννη Πλούταρχο με την τραγουδίστρια να δείχνει στα καλύτερά της, έχοντας πάντα το κοινό στο πλευρό της.

Αν λάβουμε υπόψιν, πως αποκαταστάθηκε όποια δυσκολία είχε η τραγουδίστρια με την υγεία της, τότε δεν έχε λόγο παρά να λάμπει, αφού όπως δηλώνει και η ίδια σε συνεντεύξεις της, στα προσωπικά της όλα κυλούν πολύ όμορφα (δείτε εδώ όλους τους άντρες, που τη σημάδεψαν).

«Με ενοχλεί που η κόρη μου μπορεί να βρεθεί και κάπου αλλού με την παρέα της, αλλά θα το καταπολεμήσω. Αν παντρευτώ θα είστε όλοι καλεσμένοι, δεν θα είναι κρυφός ο γάμος. Δεν υπάρχει απομόνωση, το χωριό μου είναι το ησυχαστήριό μου», είχε πει η Πάολα.

Η έξοδος του Λάζαρου Βαφειάδη στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται η Πάολα

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε το Σάββατο 18/2 στο μαγαζί και μάλιστα απαθανάτισε την Πάολα να δίνει για άλλη μια φορά ρεσιτάλ, ενώ η κάμερα έπιασε τους δύο άντρες, που έχει στη ζωή της και λατρεύει.

Αρχικά, ο λόγος για το Φώτη Ζογλοπίτη, τον manager και πατέρα της κόρης της, ενώ κάπου ανάμεσα στο κοινό βρέθηκε να θαυμάζει την Πάολα και ο Λάζαρος Βαφειάδης, ο σύντροφός της.

Πάολα

Λάζαρος Βαφειάδης

Η θυσία που θα έκανε για τον σύντροφό της

«Υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που με έχουν στενοχωρήσει γιατί λέω γιατί τόσα ψέματα και τόση λάσπη; Για ποιον λόγο; Δεν διαβάζω γιατί δεν έχω σχέση με τα social media. Τα μαθαίνω από δω και από εκεί» και κατέληξε για τον έρωτα και στις θυσίες που θα έκανε για να είναι μαζί με τον σύντροφό της: «Δεν θα παρατήσω τίποτα για να πάω να ζήσω τον έρωτά μου. Κάποια στιγμή θα τα παρατήσω όλα για να γυρίσω στο χωριό μου. Από εκεί που έφυγα, εκεί θα ξαναγυρίσω. Ο έρωτας είναι σημαντικός σε όλα τα κομμάτια».