Πάολα: Οι άντρες που σημάδεψαν την καρδιά και την ζωή της

Κάποιους δεν τους θυμόμασταν καν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Το πρωί της Πέμπτης 15/12 προβλήθηκαν στον αέρα του Happy Day κάποιες δηλώσεις της Πάολα, η οποία τον τελευταίο καιρό δηλώνει ξανά ερωτευμένη (δείτε εδώ τον σύντροφό της).

«Στεναχωριέμαι με δημοσιεύματα, γιατί τόσο ψέματα, τόση λάσπη; Δεν υπάρχει λόγος. Δεν διαβάζω. Τα μαθαίνω από εδώ κι από εκεί. Στην κόρη μου λέω συνεχώς να είσαι έξυπνη και να προσέχεις. Είμαι φουλ παραδοσιακή μαμά. Παλιά ντυνόμουν εκκεντρικά, τώρα είμαι πιο ήσυχη. Μεγαλώνοντας έρχεται και ο κορεσμός. Δεν χρειάζεται τόσο. Τα παλιά μου ρούχα δε μου κάνουν πια. Αρχίζω να αλλάζω.», είπε χαρακτηριστικά ενώ συνέχισε αναφέροντας για την σχέση της:

«Δεν θα παρατήσω τίποτα για τον έρωτά μου. Κάποια στιγμή θα τα παρατήσω όλα για να γυρίσω στο χωριό μου. Από εκεί που έφυγα εκεί και θα γυρίσω. Ο έρωτας είναι σημαντικός παράγοντας για όλα. Με αγάπησαν όσοι ήταν στη ζωή μου».

Με αφορμή της δηλώσεις αυτές το Youweekly.gr κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν της και στους άντρες που έχουν περάσει από την ζωή της.

Οι άντρες που σημάδεψαν την ζωή της Πάολας

O Φώτης Ζογλοπίτης ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής της (δείτε εδώ τη νέα του σύντροφο). Ήταν και παραμένει ο άντρας που τιθάσευσε την Αμαζόνα της νύχτας, Πάολα. Κάρπος του έρωτα τους η Παολίνα, η κόρη τους, την οποία η Πάολα απέκτησε στα 17 της χρόνια και είναι μια κούκλα (δείτε την εδώ να χορεύει μαζί με την μαμά της)!

Πάολα

Ο δεύτερος έρωτας στη ζωή της Πάολα, ήρθε αφού πήρε διαζύγιο από τον Φώτη, μετά από καιρό. Ο έρωτας της με έναν Θεσσαλονικιό επιχειρηματία ήταν θυελλώδης και ακολούθησαν πολλοί χωρισμοί και επανασυνδέσεις. Η γνωριμία τους έγινε σε ένα από τα μαγαζία του πατέρα τους, όπου και τραγουδούσε. Εκείνη την περίοδο η Πάολα δεν είχε αποφασίσει ακόμα αν θα άφηνε την Θεσσαλονίκη για να έρθει στην Αθήνα, μιας και η επιτυχία της ήταν αρκετά μεγάλη!

"Όσες φορές έχω ερωτευτεί, όλο αυτό λέω. Όλοι μου οι έρωτες ήταν μεγάλοι, γιατί τους ζω έντονα. Αλλιώς θα βαριόμουνα και δεν θα ήμουν μαζί τους.", ανέφερε η καλλιτέχνιδα! Οι δύο τους, πάντως, χώρισαν οριστικά το καλοκαίρι του 2014 και για πολλούς η αφορμή γι αυτό το χωρισμό ήταν η απόφαση της Πάολας να κατέβει στην Αθήνα και να ξεκινήσει εδώ την επαγγελματική της πορεία. Μια πορεία που πολύ σύντομα την έφερε στην κορυφή.