Φουλ ερωτευμένος ο πρώην σύζυγος της Πάολα - Η φωτογραφία του Ζογλοπίτη με τη σύντροφό του

Ρομαντικό ταξίδι για το ζευγάρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φουλ ερωτευμένος ο πρώην σύζυγος της Πάολα - Η φωτογραφία του Ζογλοπίτη με τη σύντροφό του

Φουλ ερωτευμένος είναι ο πρώην σύζυγος της Πάολα, με τον οποίο έχουν αποκτήσει και μια κόρη την Παολίνα. Ο Φώτης Ζογλοπίτης εδώ και πολλούς μήνες διατηρεί σχέση με νεαρή τραγουδίστρια, την οποία είχαμε δει και σε γνωστό μουσικό ριάλιτι.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η αγαπημένη του δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από το ταξίδι που πραγματοποίησαν στο Ισραήλ, και επισκέφθηκαν το Τελ Αβίβ, και την Ιερουασαλήμ.

Ο Φώτης Ζογλοπίτης και η Άλεξ Μαντή, δεν κρύβουν τον έρωτα τους και φαίνονται πολύ ερωτευμένοι. Την ώρα που πρόσφατα, χρέωσαν ξανά νέα σχέση στην Πάολα.

Αυτή είναι η φωτογραφία του Ζογλοπίτη με τη σύντροφό του

H πρώην σύζυγος της Πάολα με τη σύντροφό του

Η αλήθεια για τη σχέση της Πάολα με τον Δημήτρη Πυργίδη

Στον Τάσο Ριζόπουλο και το Κοσμοράδιο 95,1 της Θεσσαλονίκης μίλησε η Πάολα, η οποία μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει και στο αν βρίσκεται στην πραγματικότητα σε σχέση με τον πρώην παίκτη του Big Brother, Δημήτρη Πυργίδη.

Η Πάολα λοιπόν ξεκαθάρισε πως ανά καιρούς πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να της χρεώσουν κάποια σχέση, ωστόσο δεν ισχύει τίποτα στην πραγματικότητα.

Για τον Πυργίδη εξήγησε πως είναι ο κολλητός φίλος του συντρόφου της, με τον οποίο μάλιστα είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια.

«Δεν πειράζει ωραίος είναι! Δεν γινόταν πάντα να μου χρεώνουν συνεχώς σχέσεις. Ο Πυργίδης είναι κολλητός φίλος από παιδιά με τη μακροχρόνια σχέση μου. Δηλαδή ζούμε σε ένα σπίτι. Αυτόν βρήκατε βρε παιδιά; Άσε που δεν θα μπορούσα να είμαι μαζί με έναν τόσο τρελό άντρα. Είμαι εγώ χάος θα είναι και ο άντρας μου χάος;

Δεν πειράζει, είναι η δουλειά τους. Δηλαδή, πειράζει και δεν πειράζει. Με ενοχλεί (σ.σ. που τελευταία μου χρεώνουν σχέσεις ενώ εγώ έχω μακροχρόνιο δεσμό) γιατί είμαι ευαισθητούλα απλώς λέω δε βαριέσαι, ας πάει και το παλιάμπελο», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Πάολα Πυργίδης σχέση

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην αγαπημένη της κόρη και στη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στις Πανελλήνιες: «Ζω για την κόρη μου. Ήξερα ότι θα περάσει γιατί έβλεπα ότι το παιδί μου δουλεύει σκληρά. Όλη η οικογένεια είμαστε περήφανοι για αυτοί. Και κάπου να μην πετύχαινε δεν πειράζει. Ο Χριστός κι η Παναγία να τη φωτίζουν».