Εκείνος ημίγυμνος και εκείνη με φλογερό κόκκινο φόρεμα - Η νέα κοινή εμφάνιση της Νικολαΐδη με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Full in love το ζευγάρι!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Εκείνος ημίγυμνος και εκείνη με φλογερό κόκκινο φόρεμα - Η νέα κοινή εμφάνιση της Νικολαΐδη με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Τον απόλυτο έρωτα θα λέγαμε, πως ζει η Μελίνα Νικολαίδη μαζί με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, καθώς το ζευγάρι παρά την απόσταση, που τους χωρίζει έχει πάρει την απόφαση να την ξεπερνάει και να ζει αυτό το όμορφο, που συμβαίνει ανάμεσά τους.

Μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης μοιράζονται, ωστόσο καταφέρνουν και είναι πολύ δεμένοι κάτι, που φαίνεται από τις αναρτήσεις, που κάνουν οι δύο τους στο instagram (δείτε εδώ τα σχόλια της Βανδή για τη σχέση τους).

Η νέα εμφάνιση της Μελίνας Νικολαίδη με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Αυτές τις ημέρες η Μελίνα άφησε το Λονδίνο και μάλιστα έχει έρθει ξανά στην Αθήνα, αφού από ότι φαίνεται θέλει να απολαύσει μαζί με το αγόρι της τις απόκριες. Συγκεκριμένα, η ίδια έκανε μια ανάρτηση με τον Αλέξανδρο στο instagram στην οποία και οι δύο είναι ντυμένοι, εκείνη κοκκινοσκουφίτσα και εκείνος κακός λύκος.

«Always got along with wolves (Πάντα τα πήγαινα καλά με τους λύκους)», έγραψε η Μελίνα Νικολαίδη στην ανάρτησή της.

Νικολαίδη - Πολυχρονιάδης
Μελίνα Νικολαίδη - Instagram

Η αποκάλυψη για το αν εγκρίνει τη σχέση τους ο Ντέμης

Την Τετάρτη 11/1, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μία αποκάλυψη για το ζευγάρι μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του ALPHA, Happy Day, εξηγώντας ποια είναι η σχέση του αγοριού της νεαρής κοπέλας με τον πεθερό του, Ντέμη Νικολαΐδη.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Τον έχει γνωρίσει και έχει πάρει την έγκριση. Ο Αλέξανδρος πηγαίνει συχνά στο Λονδίνο και περνούν υπέροχα. Είναι πολύ αγαπημένοι» και το youweekly επιβεβαιώνει πως η συνάντησή τους πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες και το κλίμα ήταν πολύ θετικό ανάμεσά τους.