«Αυτή η απόφαση που πήρε ο Σπύρος...» - Νέες αποκαλύψεις από τον Πέτρο Κουσουλό για το διαζύγιο των Ζουγανέλη & Δημητρίου

Ο καλός του φίλος επιβεβαίωσε την είδηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Αυτή η απόφαση που πήρε ο Σπύρος...» - Νέες αποκαλύψεις από τον Πέτρο Κουσουλό για το διαζύγιο των Ζουγανέλη & Δημητρίου

Δεν μπορούμε να πούμε πως αυτό το διαζύγιο έσκασε σα βόμβα στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz αφού εδώ και μήνες ολόκληρους ο κόσμος το είχε τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι, ωστόσο, παραμένει ένα δυσάρεστο γεγονός. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου μετά από 2,5 χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους (δείτε εδώ πως είναι πλέον οι σχέσεις τους) και την είδηση μάλιστα επιβεβαίωσε ο στενός φίλος και συνεργάτης του δικηγόρου, Πέτρος Κουσουλός.

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα του Happy Day κι έκανε αρκετές αποκαλύψεις...

Οι νέες αποκαλύψεις για το διαζύγιο της Ζουγανέλη με τον Δημητρίου

«Είναι κάτι που το πληροφορήθηκα κι εγώ από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Είναι πολύ φίλος μου ο Σπύρος Δημητρίου, είναι ένας εξαιρετικός δικηγόρος και πολύ καλό παιδί. Πραγματικά στεναχωρήθηκα, αλλά εύχομαι κάθε τι το οποίο γίνεται στη ζωή είναι για καλό.

Επειδή γνωρίζω τον Σπύρο εκτιμώ ότι αυτή η απόφαση που πήρε θα είναι συνειδητή και θα είναι καλό και για εκείνον και για την πρώην σύζυγό του. Νομίζω ότι είναι μια συνειδητοποιημένη επιλογή αυτή η οποία έγινε», είπε ο Πέτρος Κουσουλός ενώ συνέχισε τονίζοντας΅: «Ο Σπύρος και η Ελεωνόρα είναι νέοι άνθρωποι και έχουν όλο το χρόνο μπροστά τους για να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους».

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του Σπύρου Δημητρίου και της Ελεονώρας Ζουγανέλη

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τον Οκτώβρη του 2022 βρέθηκε στο Άλσος και απαθανάτισε το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές. Η τραγουδίστρια μάλιστα, τραγούδησε και μονάχα για τα μάτια του την ώρα που ο ίδιος τραβούσε βίντεο και φωτογραφίες.

Σπύρος Δημητρίου Ελεονώρα Ζουγανέλη θέατρο Άλσος

Σπύρος Δημητρίου Ελεονώρα Ζουγανέλη φήμες χωρισμού