Το διαζύγιο θα βγει συναινετικό - Χώρισαν τελικά μετά από 2 χρόνια γάμου η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου

Όλο το παρασκήνιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε 10/10/2020. Φορώντας νυφικό με την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη και το πιο φωτεινό της χαμόγελο, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Ελεονώρα Ζουγανέλη, εμφανίστηκε στον ορίζοντα επάνω στο καΐκι (με μία μικρή καθυστέρηση, όπως προστάζουν οι παραδόσεις), συνοδευόμενη από τον πατέρα της Γιάννη Ζουγανέλη και υπό τον ήχο παραδοσιακής μουσικής. Με δάκρυα χαράς στα μάτια την παρακολουθούσε η μητέρα της Ισιδώρα Σιδέρη την ώρα που έδινε ένα τρυφερό φιλί στον γαμπρό και πλέον σύζυγό της, σφραγίζοντας έτσι αυτό το υπέροχο love story (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον γάμο τους).

Δυο χρόνια μετά, από το καλοκαίρι του 2022 υπήρχαν έντονες φήμες που τους ήθελαν χωριστά αφού ο Σπύρος Δημητρίου είχε γιορτάσει ολομόναχος τα γενέθλιά του ενώ εκείνη είχε πάει διακοπές με την φίλη της, αλλά όποτε γινόταν νύξη από τους δημοσιογράφους εκείνοι αντιδρούσαν έντονα και το διέψευδαν.

Οι φήμες αυτές, δυστυχώς, το πρωί της Τρίτης 21/2 επιβεβαιώθηκαν στον αέρα του Πρωινού μας. Όπως ανέφεραν οι δυο τους έχουν επιλέξει ξεχωριστούς δρόμους και το διαζύγιο είναι βελούδινο αφού βγαίνει συναινετικό.

Δείτε επίσης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη μετά την επισημοποίηση του διαζυγίου της από τον Σπύρο Δημητρίου

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του Σπύρου Δημητρίου και της Ελεονώρας Ζουγανέλη

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τον Οκτώβρη του 2022 βρέθηκε στο Άλσος και απαθανάτισε το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές. Η τραγουδίστρια μάλιστα, τραγούδησε και μονάχα για τα μάτια του την ώρα που ο ίδιος τραβούσε βίντεο και φωτογραφίες.

Σπύρος Δημητρίου Ελεονώρα Ζουγανέλη θέατρο Άλσος

Σπύρος Δημητρίου Ελεονώρα Ζουγανέλη φήμες χωρισμού