«Στην αρχή ένιωσα αμήχανα! Πραγματικά...» - Η αποκάλυψη της Ζέτας Μακρυπούλια για τη σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά

Σχετικά με το γεγονός πως οι εκπομπές τους παίζουν "απέναντι" την ίδια στιγμή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Στην αρχή ένιωσα αμήχανα! Πραγματικά...» - Η αποκάλυψη της Ζέτας Μακρυπούλια για τη σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά

Στο The 2night show βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης 21/2 η Ζέτα Μακρυπούλια. Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν άκρως αποκαλυπτική και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην συνεργασία της με τον ANT1 αλλά την στάση της να δίνει ελάχιστες συνεντεύξεις.

Μάλιστα, ορμώμενη από τα σχόλια του παρουσιαστή για την περίοδο της καραντίνας, η Ζέτα Μακρυπούλια ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον της, με τους οποίους και έχει αποστασιοποιηθεί τα τελευταία χρόνια.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε αρκετό κόσμο και κυρίως σε φίλους που έχω εξαφανιστεί, με ψάχνουν και δεν με βρίσκουν. Δεν ξέρουν τι συμβαίνει και απλά ακούνε ένα “Όχι”. Υπάρχει από πίσω λόγος. Φταίω εγώ που δεν έχω πάρει κάποιους πολύ δικούς μου φίλους να τους εξηγήσω, αλλά τώρα πια νομίζω δεν χρειάζεται να τα παίρνουμε και προσωπικά τα πράγματα», εξήγησε η Ζέτα Μακρυπούλια -δείτε εδώ τι είπε αμέσως μετά για την διάρρηξη στο σπίτι της.

Η αναφορά της Ζέτας Μακρυπούλια στον Νίκο Μουτσινά

Την ίδια στιγμή, η παρουσιάστρια ρωτήθηκε και για το πως νιώθει που βρίσκεται τηλεοπτικά απέναντι από τον Νίκο Μουτσινά, με τον οποίο είναι κολλητοί φίλοι.

«Στην αρχή ίσως λίγο (σ.σ. ένιωσα αμήχανα). Πραγματικά δεν μπήκε ποτέ αυτό το θέμα ανάμεσά μας να το συζητήσουμε σοβαρά. Όχι. Επίσης το καλό του Νίκου είναι ότι η εκπομπή του είναι δύο ώρες, οπότε μπορούν να δούνε κι εμένα και τον Νίκο.

Μπορούν 3 με 4 να δουν εμένα κι από τις 4 να το γυρίσουν στον Νίκο. Ναι το αγόρι μου (σ.σ. παίζει αποσπάσματα στην εκπομπή). Τα βλέπω μετά, μόλις τελειώσω» δήλωσε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συζήτησής τους, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στον χωρισμό της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και ζήτησε δημόσια συγγνώμη -δείτε εδώ γιατί.