Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δεν μπορώ να το κάνω αυτό» - Η αναφορά στον χωρισμό Μακρυπούλια με Χατζηγιάννη και η δημόσια συγγνώμη

«Θέλω να πω κάτι και να είμαι ειλικρινής»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δεν μπορώ να το κάνω αυτό» - Η αναφορά στον χωρισμό Μακρυπούλια με Χατζηγιάννη και η δημόσια συγγνώμη

Στον καναπέ της εκπομπής The 2night show έκατσε το βράδυ της Τρίτης 21/2 η Ζέτα Μακρυπούλια και άνοιξε τα καρδιά της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλους και για όλα, κάτι που γίνεται σπάνια, μιας και η παρουσιάστρια αποφεύγει να δίνει συνεντεύξεις.

Φυσικά, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συνεργασία της με τον ANT1 αλλά την στάση της να δίνει ελάχιστες συνεντεύξεις. Μάλιστα, ορμώμενη από τα σχόλια του παρουσιαστή για την περίοδο της καραντίνας, η Ζέτα Μακρυπούλια ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον της, με τους οποίους και έχει αποστασιοποιηθεί τα τελευταία χρόνια.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε αρκετό κόσμο και κυρίως σε φίλους που έχω εξαφανιστεί, με ψάχνουν και δεν με βρίσκουν. Δεν ξέρουν τι συμβαίνει και απλά ακούνε ένα “Όχι”. Υπάρχει από πίσω λόγος. Φταίω εγώ που δεν έχω πάρει κάποιους πολύ δικούς μου φίλους να τους εξηγήσω, αλλά τώρα πια νομίζω δεν χρειάζεται να τα παίρνουμε και προσωπικά τα πράγματα», εξήγησε η Ζέτα Μακρυπούλια -δείτε εδώ την τελευταία δημόσια εμφάνισή της.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συζήτησής τους και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό για το γεγονός ότι δεν μπορούσε να τη ρωτήσει για τα προσωπικά της και τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, καθώς τους δένει μία φιλία πολλών ετών (δείτε εδώ τι είπε ο τραγουδιστής πριν μερικές μέρες για την προσωπική του ζωή).

Η συγγνώμη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την Ζέτα Μακρυπούλια

«Πριν σε αποχαιρετίσω, θέλω να πω κάτι και να είμαι ειλικρινής μαζί σας. Με την Ζέτα, επειδή μας συνδέουν πολλά πράγματα φιλίας, δεν μπορώ να της κάνω ερωτήσεις για τα προσωπικά της, οπότε σας ζητώ συγγνώμη. Δεν είμαι ο κατάλληλος από εμένα να μάθετε, αν θέλει κάποιος να την ρωτήσει κάτι. Μπορεί να λέτε Γρηγόρη γιατί δεν ρωτάς, τι έχει γίνει, χώρισε.

Επειδή υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται τι έγινε, ο Μιχάλης και τα λοιπά. Λοιπόν δεν μπορώ να το κάνω εγώ αυτό. Κάποιος άλλος μπορεί να το κάνει καλύτερα ή αν αποφασίσει η Ζέτα να μιλήσει μόνη της όποτε θέλει. Απλά για να είμαι κι εγώ ειλικρινής με τους τηλεθεατές» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Αμέσως μετά, η Ζέτα μίλησε για την περίοδο του έντονου life style, όταν οι εκπομπές ασχολούνταν καθημερινά με την προσωπική της ζωή, αλλά και για την διάρρηξη στο σπίτι της -δείτε εδώ όσα είπε.