Ασκήθηκε δίωξη για ληστεία στην Super Κική - Τι συνέβη

Νέα τροπή στην υπόθεσή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Super Kikii
Instagram / Super Kikii

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες με την Super Κική, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας 20/2 συνελήφθη και μάλιστα παραμένει ακόμα στο κρατητήριο ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως της έχει ασκηθεί δίωξη για ληστεία.

Εξελίξεις με την υπόθεση της Super Κικής

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Θεοδόσης Πάνου, αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης 22/2 στην εκπομπή «Πρωινό Μας» πως το κατηγορητήριο που βαραίνει την Super Κική περιλαμβάνει εκτός από τη ληστεία, την πρόκληση σωματικής βλάβης αλλά και την ηθική αυτουργία. Μάλιστα, ο 37χρονος πρώην σύντροφος της φίλης της (δείτε εδώ φωτογραφίες του) καταγγέλλει πως οι δύο γυναίκες, που κρατούνται, έβαλαν έναν άντρα να τον ξυλοκοπήσει.

Να υπενθυμίσουμε πως η Super Κική, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, δέχθηκε μία κλήση από την κόρη της φίλης και κουμπάρας της, όπου η ανήλικη της ζητούσε βοήθεια, αφού ο πρώην σύντροφος της μητέρας της είχε πάει στο σπίτι και βιαιοπραγούσε σε βάρος του. Ωστόσο, ο συγκεκριμένος άντρας υποστηρίζει πως η πρώην σύντροφός του τον κάλεσε για να βρεθούν και να συζητήσουν στο κατάστημα που διατηρεί η Super Κική στου Ζωγράφου και εκεί τον περίμενε ένας άντρας, ο οποίος τον ξυλοκόπησε και του αφαίρεσε το κινητό.

Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, κρατούνται οι τρεις εμπλεκόμενες γυναίκες αλλά και ο 37χρονος πρώην σύντροφος της μίας εξ αυτών, ενώ η απολογία τους θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 23/2.

Οι πρώτες της δηλώσεις μέσα από το κρατητήριο

Μάλιστα, η εκπομπή Πρωινό Μας, εξασφάλισε τις πρώτες δηλώσεις της μέσα από το κρατητήριο και φωτογραφίες με χειροπέδες στα χέρια.

«Πολλά χρόνια κρατάει αυτή η κολόνια, πολλά χρόνια προσπαθεί να ξεφύγει αλλά δε μπορεί, είμαστε χρόνια φίλες, έχω βαφτίσει το παιδί της. Έφτασε ο κόσμος στο χτένι, έμενε στο σπίτι μου τους 3 τελευταίους μήνες, αυτός δεν έπαιρνε από λόγια με τίποτα, του έχει κάνει 4 μηνύσεις, το μόνο εμπόδιο στη ζωή της ήταν αυτός ο άνθρωπος.

Eμένα με πήρε 8 η ώρα το πρωί και μου λέει “έλα έχει έρθει”. Μου φώναζε βοήθεια και με έπαιρνε η μικρή σκέψου. Φεύγω με τις πιτζάμες, καλώ την αστυνομία για να τον πάρουν. Έρχεται η αστυνομία, μας παίρνουν στο τμήμα και μας κάνει αυτός μήνυση ότι και καλά του το είχαμε στήσει. Βγάζει απόφαση ο εισαγγελέας σε κλάσματα δευτερολέπτων, όλοι μαζί κρατήστε. Δεν πα να χτυπιέμαι εγώ και να τους λέω “παιδιά είμαι δημόσιο πρόσωπο”. Είμαστε σε πολύ καλό αστυνομικό τμήμα και μας αφήνουν με κινητά και χωρίς χειροπέδες», ήταν τα πρώτα της λόγια.