«Είμαι πολύ...» - Η πρώτη δήλωση του Σπύρου Δημητρίου για το διαζύγιο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη 

Οριστικό τέλος για το ζευγάρι μετά από 2,5 χρόνια γάμου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μετά από περίπου 2,5 χρόνια γάμος, Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Σπύρος Δημητρίου αποφάσισαν να χωρίσουν, με τις φήμες για το διαζύγιό τους να κυκλοφορούν σε έντονο βαθμό τους τελευταίους μήνες, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει κάτι.

Ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε μάλιστα σήμερα 22/2 στην εκπομπή Mega Καλημέρα πως επικοινώνησε τόσο με την τραγουδίστρια όσο και με τον δικηγόρο κι έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες στην δημοσιότητα.

«Έχω μιλήσει και με τις δύο πλευρές. Ήταν κάτι το οποίο το ήξερα πολύ καιρό απλά δεν μπορούσα να το μοιραστώ γιατί και οι ίδιοι δεν ήθελαν να βγει προς τα έξω το θέμα του χωρισμού τους. Είχα σεβαστεί το γεγονός ότι τα παιδιά δεν ήθελαν να το πουν, ωστόσο όλες αυτές οι φήμες που κυκλοφορούσαν δεν ήταν χωρίς φωτιά. Υπήρχαν πολλές φορές που το ζευγάρι είχε έρθει σε διάσταση, προσπαθούσαν να σώσουν τον γάμο τους. Τελικά πήραν τώρα την οριστική απόφαση να προχωρήσουν σε διαζύγιο.

Είναι βελούδινο το διαζύγιο, δεν υπάρχει κανένα θέμα μεταξύ τους. Ο ένας εκτιμά τον άλλον πάρα πολύ. Θα βγει πολύ γρήγορα το διαζύγιο γιατί είναι συναινετικό. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου είναι πολύ καλά. Θέλουν και οι δύο να προχωρήσουν τη ζωή τους. Κι εγώ θα πω αυτό που λέω πάντα, ότι ένας χωρισμός είναι για καλό. Είναι για να προχωρήσεις παραπέρα. Ήταν όντως πολύ μεγάλος έρωτας. Γνωρίστηκαν την ημέρα που έχασε ο Σπύρος τον πατέρα του. Είχε άδοξο τέλος αυτός ο γάμος, δεν τρέχει και τίποτα σιγά», είπε χαρακτηριστικά.

Η πρώτη δήλωση του Σπύρου Δημητρίου για το διαζύγιο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Μάλιστα, το συγκεκριμένο διαζύγιο σχολιάστηκε την ίδια στιγμή και στην εκπομπή «Πρωινό μας» με τον δημοσιογράφο Άγγελο Βουράκη να επικοινωνεί με τον Σπύρο Δημητρίου, ο οποίος μάλιστα, έκανε μία πρώτη δήλωση μετά την δημοσιοποίηση του διαζυγίου του.

Ο γνωστός δικηγόρος δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο συγκεκριμένο θέμα καθώς δεν συνηθίζει να απασχολεί τη δημοσιότητα για προσωπικά του ζητήματα.

«Είμαι πολύ αδέξιος σε σχόλια επί προσωπικών θεμάτων και δικά μου και άλλων για αυτό ευγενικά θα αρνηθώ να σχολιάσω», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Σπύρου Δημητρίου -δείτε εδώ την πρώτη δημόσια έξοδό του.