«Μπάτσοι των...» - ''Σκάνδαλο'' με τη φράση που ξεστόμισε η Super Κική σε αστυνομικό στο κρατητήριο

Ο κακός χαμός!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μπάτσοι των...» - ''Σκάνδαλο'' με τη φράση που ξεστόμισε η Super Κική σε αστυνομικό στο κρατητήριο

''Σάλος'' έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με τη σύλληψη της Super Κική, καθώς έγινε γνωστό πως αρχικά η γυναίκα κατήγγειλε το σύζυγό φίλης της για κακοποίησης εκείνης, ενώ στη συνέχεια και ο ίδιος της έκανε μήνυση (δείτε εδώ τους λόγους).

Η instagramer λοιπόν πέρνα τις τελευταίες ώρες στο κρατητήριο, ενώ παράλληλα γίνεται γνωστό, πως δεν έχε το κινητό της στην κατοχή της και έτσι αναγκάστηκαν οι φίλοι της να κάνουν μια έκκληση για εκείνη μέσα από το δικό της λογαριασμό.

«Όσον αφορά το τρέχον ζήτημα που ταλαιπωρεί την Αντρέα, ζητάμε θερμά βοήθεια από το Metoo – Greece καθώς οι συνθήκες οι οποίες ζουν τα κορίτσια τις τελευταίες ώρες, δεν έχουν προηγούμενο. Δεν υπάρχει ίχνος αλληλεγγύης. Τα κορίτσια κρατούνται για 2 ακόμα ημέρες στα κρατητήρια με απόφαση του δικαστηρίου. Αν μπορούμε να προλάβουμε μια σημερινή πράξη βίας στο να μην καταλήξει σε αυριανή γυναικοκτονία, ας το κάνουμε. Ο δράστης θυματοποιείται και τα θύματα κατηγορούνται. Παρακαλώ βοήθεια. Φίλοι Κικής», έγραψε η Super Κική.

Super Κική

Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε τις εξελίξεις, καθώς τη Δευτέρα 22/2 μίλησε στην κάμερα του Πρωινού ο πρόεδρος της Ένωσης των Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γιώργος Καλλιακμάνης κάνοντας γνωστή τη συμπεριφορά της Κικής όσο κρατείται, με το Γιώργο Λιάγκα να γίνεται έξαλλος σε κάποιο σημείο.

Οι δηλώσεις του Προέδρου της Ένωσης των Αστυνομικών Υπαλλήλων για τη Super Κική

«Κατ’ αρχήν εγώ δεν είμαι δικαστής για να δικάσω. Διάβασα κάποια πράγματα, αντιλαμβάνομαι και δίνω πάντα άλλοθι στους ανθρώπους. Αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί κάποιοι από τα θέματα που είχαν με τον πατέρα τους ή με οποιονδήποτε άλλο να έχουν κάποια θέματα και μπράβο τους που τα αντιμετώπισαν, αν τα αντιμετώπισαν. Όμως, δεν είναι συμπεριφορά κάποιοι να πηγαίνουν στα κρατητήρια της Αστυνομίας και να βρίζουν τους αστυνομικούς και να τους λένε “μπάτσοι εσείς των 600 ευρώ”» είπε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Ενώ στη συνέχεια προσέθεσε ο Γιώργος Λιάγκας: «Να δούμε ποιοι είναι οι celebrities, που βγαίνουν κι έχουν άποψη γιατί εγώ υποστεί από τη συγκεκριμένη κυρία… Βγαίνει κάθε εβδομάδα σε μία εκπομπή για να βρίσει εμένα. Γιατί κάποιοι της δίνουν βήμα, όχι προφανώς επειδή έχει υπόσταση, αλλά επειδή θα πει κάτι εναντίον του Λιάγκα».