«Έχουμε κάνει...» - Η Αφροδίτη Λιάντου απαντά πρώτη φορά στα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης & γάμου

«Στα προσωπικά μου είμαι καταπληκτικά»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχουμε κάνει...» - Η Αφροδίτη Λιάντου απαντά πρώτη φορά στα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης & γάμου

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και την δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη μίλησε το πρωί της Τετάρτης 22/2 η Αφροδίτη Λιάντου. Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά, «Γη της Ελιάς» (δείτε εδώ τον λόγο που δεν θα προβληθεί απόψε επεισόδιο) και υποδύεται την «Μυρτάλη» αναφέρθηκε φυσικά και στα όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Την ίδια στιγμή, η Αφροδίτη μίλησε και για τα πρόσφατα δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι έγκυος, αλλά και στο ενδεχόμενο να παντρευτεί -δείτε εδώ ποιος είναι ο σύντροφός της.

Η απάντηση της Αφροδίτης Λιάντου για την προσωπική της ζωή

«Αν είχα κοινά στοιχεία με τον ρόλο μου στη «Γη της Ελιάς» θα είχα μεγάλο πρόβλημα. Η «Μυρτάλη» είναι το άκρως αντίθετο από εμένα. Παλιά όταν με συναντούσαν στο δρόμο, μου έλεγαν καλά πράγματα, τώρα έχουν αρχίσει και μου λένε, γιατί έγινα έτσι», είπε αρχικά η Αφροδίτη Λιάντου.

Για την σχέση της με τους γονείς της δήλωσε: «Οι γονείς μου δεν είναι αυστηροί, είναι ελαστικοί, μου λένε να πηγαίνω με το ένστικτό μου. Είναι άψογη η σχέση με την μητέρα μου, Εβελίνα Παπούλια, την εμπιστεύομαι και σαν φίλη μου. Δεν θα μας δείτε σε ένα σίριαλ ή στο θέατρο μαζί, δεν θέλουμε. Έχουμε κάνει τατουάζ με την μητέρα μου ένα τριαντάφυλλο, μικρή με έλεγε τριανταφυλλένια».

Για τις φήμες που την ήθελαν να είναι έγκυος απάντησε: «Έχει γραφτεί ότι είμαι έγκυος και ότι παντρεύομαι, το οποίο φυσικά δεν ισχύει. Στα προσωπικά μου είμαι καταπληκτικά».