«Τρελαίνομαι...» - Η ένταση του Αρναούτογλου μετά το κράξιμο που του έριξε ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Τα είπε έξω από τα δόντια...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τρελαίνομαι...» - Η ένταση του Αρναούτογλου μετά το κράξιμο που του έριξε ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Το πρόσωπο του Γρηγόρη Αρναούτογλου βλέπουμε να απασχολεί τον τελευταίο καιρό τα μέσα, μιας και λέγονται και γράφονται πολλά σχετικά με το αν θα αλλάξει ο ίδιος ζώνη και κάποιες από τις εκπομπές από αυτές, που κάνει στον ΑΝΤ1 τα τελευταία χρόνια (δείτε εδώ ποια γνωστή παρουσιάστρια θέλει να κάνει μαζί του Πρωινό).

Εκτός λοιπόν από το The 2night show παρουσιάζει με επιτυχία το παιχνίδι ''Ο πιο αδύναμος κρίκος'' με τα νούμερα τηλεθέασης να τον δικαιώνουν.

Η άποψη ωστόσο του Σπύρου Παπαδόπουλου βλέπουμε να είναι διαφορετική με τον ηθοποιό σε πρόσφατη συνέντευξή του να δηλώνει, πως δεν του αρέσει η παρουσία του Γρηγόρη στο εν λόγω πρόγραμμα.

Την απάντηση του άμεσα εμπλεκόμενου, δηλαδή του Γρηγόρη έμελλε να ακούσουμε στην εκπομπή Μega Καλημέρα, με τον ίδιο να μη ''μασάει'' τα λόγια του.

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για όσα είπε για εκείνον ο Σπύρος Παπαδόπουλος

«Δεν έχω να απαντήσω κάτι σε αυτό. Είναι οι άλλοι μισοί γνωστοί οι δικοί μου που λένε ότι είναι καλό. Δεν με ενοχλούν αυτά τα πράγματα, αλήθεια. Να ‘ναι καλά ο Σπύρος, δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους, αλλά όλα καλά. Εγώ νιώθω πολύ ωραία, έχω πάρει πολύ μεγάλη αγάπη με τον “Εκατομμυριούχο”. Αν δεν μου άρεσε έτσι όπως το έκανα θα το σταμάταγα. Τρελαίνομαι, μου αρέσει, τώρα, τώρα αν το κάνω καλά ή όχι, έχει δικαίωμα ο καθένας να το πει. Πάει και καλά στα νούμερα οπότε αυτό εμένα με ευχαριστεί. Αν δεν πήγαινε καλά θα το έλεγα.

Εγώ δεν έχω μιλήσει καθόλου για πρωινό, αν με ρωτάτε αν θα έκανα πρωινό, θα έκανα. Μου αρέσει το πρωινό, δεν θα το έκανα έτσι όπως το κάνει ο Γιώργος Λιάγκας . Θα έκανα ψυχαγωγία, θέλω να φέρω το γέλιο, θα ξανάκανα το παλιό εκείνο πρωινό, με τα παιχνίδια, το γέλιο, τη χαρά», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.