«Πολλά δεν λέμε...» - Το σχόλιο της Μενεγάκη που έφερε σε δύσκολη θέση τους συνεργάτες της στο Mega

Έκανε τη δική της εξομολόγηση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Πολλά δεν λέμε...» - Το σχόλιο της Μενεγάκη που έφερε σε δύσκολη θέση τους συνεργάτες της στο Mega

Η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν καλεσμένη στο The 2night show με την ίδια να παραχωρεί μια πολύ εξομολογητική συνέντευξη, κάνοντας γνωστά κομμάτια του εαυτού της, που πάντα ενδιέφεραν το κοινό, αλλά δεν τα άφηνε να φανούν.

Ένα από αυτά έχει να κάνει και με τα όσα είπε για την προσωπική της ζωή, καθώς μετά από το χωρισμό της με το Μιχάλη Χατζηγιάννη απομονώθηκε:

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε αρκετό κόσμο και κυρίως σε φίλους που έχω εξαφανιστεί, με ψάχνουν και δεν με βρίσκουν. Δεν ξέρουν τι συμβαίνει και απλά ακούνε ένα “Όχι”. Υπάρχει από πίσω λόγος. Φταίω εγώ που δεν έχω πάρει κάποιους πολύ δικούς μου φίλους να τους εξηγήσω, αλλά τώρα πια νομίζω δεν χρειάζεται να τα παίρνουμε και προσωπικά τα πράγματα», εξήγησε η Ζέτα Μακρυπούλια -δείτε εδώ την τελευταία δημόσια εμφάνισή της.

Με αφορμή λοιπόν, τη συνέντευξη της Μακρυπούλια πήρε θέση την Τετάρτη 22/2 η Ελένη Μενεγάκη με την ίδια να στηρίζει την παρουσιάστρια - ηθοποιό για τη δυσκολία της με τις συνεντεύξεις και το δημόσιο λόγο.

Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για τον εαυτό της

«Την καταλαβαίνω τη Ζέτα. Καταλαβαίνω τους ανθρώπους που είναι πολλά χρόνια σε έναν τέτοιο χώρο που ένας που δεν είναι μέσα, δεν καταλαβαίνει απολύτως τι συμβαίνει, πώς πιέζεται ο καθένας από τη μεριά του, τι έχει να αντιμετωπίσει κάθε μέρα. Βλέπει μόνο το καλό μας κομμάτι, τη στιγμή μας που είμαστε στον αέρα…

Η πίεση που υπάρχει στη ζωή όλων μας, που με έναν τρόπο μπορεί να επηρεάζει λίγο την προσωπική μας ζωή, το γύρω-γύρω, το οικογενειακό, τις παρέες με τους φίλους σου, λίγο τη διάθεσή σου ρε παιδί μου… Αυτό δεν φαίνεται. Γι’ αυτό λέω ότι την καταλαβαίνω. Πολλά πράγματα μπορεί να τα νιώθω, χωρίς ο άλλος να μου τα πει. Κι εγώ σε αυτόν τον χώρο είμαι. Πολλά πράγματα δεν τα λέμε, αλλά τα καταλαβαίνουμε ο ένας για τον άλλον. Αυτό θέλω να πω.

Είναι αυτό που λες ότι σε αυτή τη φάση, δεν θέλω να με ταράξει κανένας. Φαντάζομαι ότι σε τρεις μήνες από σήμερα, σε έναν χρόνο, το καλοκαίρι, να μας τα πει τελείως διαφορετικά και να είναι η ίδια σε μία άλλη φάση. Θέλει τον χρόνο και τον χώρο της. Της εύχομαι να κάνει μία σωστή επιλογή σε αυτό που θέλει θα προκύψει για την επόμενη σεζόν», είπε η Ελένη Μενεγάκη.