«Είναι οξύμωρο, έχει να κάνει με ιδιοσυγκρασία...» - Ο Βαρδής ''απασφάλισε'' για το επίμαχο βίντεο του Μπισμπίκη & της Βανδή

Δε μπόρεσε να μην κάνει το σχόλιό του...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκονται για άλλη μια φορά ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή με τους δύο να συνεχίζουν και να εκδηλώνουν δημόσια τον έρωτά τους, κάτι που για πολλούς είναι υπερβολικό, όπως φάνηκε με αφορμή την τελευταία τους δημόσια συνύπαρξη.

Πιο αναλυτικά, το ζευγάρι ήταν πολύ κοντά στα μπουζούκια, που εμφανίζεται η Βανδή με τον ηθοποιό να ανεβαίνει στην πίστα και να την αποθεώνει με τον δικό τρόπο (δείτε εδώ το επίμαχο βίντεο).

Όπως προαναφέραμε υπήρξαν αρνητικά σχόλια μετά τις κινήσεις του Βασίλη Μπισμπίκη απέναντι στην αγαπημένη του, με το πιο αρνητικό να είναι εκείνο της Ελένης Βιτάλη.

«Μα μου έρχεται να πω καμία κουβέντα όμως ξέρετε τώρα πόσα θέλουνε να με κρεμάσουν στα μανταλάκια κι εμένα και όσους δεν είναι στην πάρτη τους! Ηλίθιοι όμως κατά τα άλλα καλλιτέχνες, για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς που δεν ξέρει ούτε που πατάει, ούτε γιατί γεννήθηκε, ούτε γιατί υπάρχει!»

Η φωτογραφία μου θύμισε την παραγγελιά! Ο Μπισμπίκης σαν αγρίμι κι η αγαπημένη... τούρλα ο πισινός της στον κόσμο!», έγραψε η Ελένη Βιτάλη.

Ελένη Βιτάλη για Βανσή Μπισμπίκη

Σε αντίθεση με την προηγούμενη κυρία, υπάρχουν και δημόσια πρόσωπα, που τους στηρίζουν όπως και έκανε με τις δηλώσεις του την Τετάρτη 22/2 στο Πρωινό ο Γιάννης Βαρδής.

Το σχόλιο του Γιάννη Βαρδή για τη σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή

«Είναι λίγο οξύμωρο. Έχει να κάνει με την ιδιοσυγκρασία του καθενός και με το χαρακτήρα του καθενός. Εγώ προσωπικά προσπαθώ να μην ασχοληθώ καθόλου. Αν αισθάνονται έτσι, ας το κάνουν, ας το πράξουν, καλά κάνουν. Εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να το κάνω.

Είναι θέμα χαρακτήρα. Με τον άνθρωπό μου, όσο ερωτευμένος και να είμαι, θα μπορούσα να είμαι μετά και πριν, δεν χρειαζόταν να είμαι πάνω στη δουλειά. Αλλά, είναι θέμα δικό τους, δεν μπορώ να το κρίνω. Δεν μπορώ να πάρω θέση. Την αγαπάω την Δέσποινα, τη σέβομαι. Είναι θέμα δικό τους καθαρά», είπε ο Γιάννης Βαρδής.

Τα σχόλια του Ιατρόπουλου για Βανδή&Μπισμπίκη

«Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα, δεν γίνονται πουθενά αλλού. Νομίζω ότι θα δικαιωθεί το θέμα μας και από το κράτος, αλλά και από τους ανθρώπους. Στη συνείδηση του κόσμου εμείς είμαστε αγαπητά πρόσωπα οι περισσότεροι και νομίζω ότι είμαστε οι πιο αδικημένοι σε όλους τους κλάδους», είπε αρχικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος απάντησε στη συνέχεια για Βανδή και Μπισμπίκη: «Μόνο θετικά έχω να πω για δύο ανθρώπους που αγαπιούνται. Το τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή, ας κοιτάνε την καμπούρα τους και ας αφήσουν τον Βασίλη και τη Δέσποινα ήσυχους να γουστάρουν και να ευχαριστηθούν τον έρωτά τους. Πίσω όλοι».