«Θα την ξεμαλλιάσω...» - Η αποκάλυψη της Μακρυπούλια που εξόργισε το Νίκο Μουτσινά

Τώρα το είπε...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θα την ξεμαλλιάσω...» - Η αποκάλυψη της Μακρυπούλια που εξόργισε το Νίκο Μουτσινά

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη είδαμε να παραχωρεί στο The 2night show η Ζέτα Μακρυπούλια με την πετυχημένη παρουσιάστρια - ηθοποιό να μιλάει ανοιχτά τόσο για τα προσωπικά της όσο και όσα σχεδιάζει στα επαγγελματικά της.

Ενδιαφέρον ήταν μάλιστα και το σημείο, που ρωτήθηκε και για το πως νιώθει που βρίσκεται τηλεοπτικά απέναντι από τον Νίκο Μουτσινά, με τον οποίο είναι κολλητοί φίλοι.

«Στην αρχή ίσως λίγο (σ.σ. ένιωσα αμήχανα). Πραγματικά δεν μπήκε ποτέ αυτό το θέμα ανάμεσά μας να το συζητήσουμε σοβαρά. Όχι. Επίσης το καλό του Νίκου είναι ότι η εκπομπή του είναι δύο ώρες, οπότε μπορούν να δούνε κι εμένα και τον Νίκο.

Μπορούν 3 με 4 να δουν εμένα κι από τις 4 να το γυρίσουν στον Νίκο. Ναι το αγόρι μου (σ.σ. παίζει αποσπάσματα στην εκπομπή). Τα βλέπω μετά, μόλις τελειώσω» δήλωσε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συζήτησής τους, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στον χωρισμό της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και ζήτησε δημόσια συγγνώμη -δείτε εδώ γιατί.

Η φιλία του Μουτσινά και της Μακρυπούλια είναι γνωστή και έτσι την Τετάρτη 22/2 ο παρουσιαστής μέσα από το Καλό μεσημεράκι σχολίασε όσα είπε η Ζέτα με τον ίδιο να κάνει ένα απολαυστικό σχόλιο για τα επαγγελματικά της σχέδια.

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για τη Ζέτα Μακρυπούλια

«Πάνε αντιστρόφως ανάλογα οι πορείες μας. Είναι αλήθεια ότι το Ρουκ Ζουκ κάνει επιτυχία, ας μην κρυβόμαστε πια. Σε κάποια συγκεκριμένα κοινά, παντού! Αυτή είναι μια σκέψη που περνάει από πολλά μυαλά. Εννοώ όταν κάνεις κάτι και λες τώρα ρε παιδί μου πόσο θα πάει; Θα ξαναπάει; Μπορώ να το πάω;

Καλύτερα να το αφήσω πριν με αφήσει; Αυτό είναι ωραία σκέψη. Γι’ αυτό φτάνουμε σε κάποια συμπεράσματα στη ζωή μας και λες τι ωραίο κι αυτό που είπε, η παύση, η αγρανάπαυση. Να κάνεις μισό βήμα πίσω, να δεις και πού εργάζεσαι. Εννοώ το “κουτί” όλο. Μπράβο στη Ζέτα! Άμα κάνεις όμως του χρόνου εκπομπή θα την ξεμαλλιάσω», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.