Παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής τράκαρε με μηχανάκι - Τι συνέβη

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής τράκαρε με μηχανάκι - Τι συνέβη

Πολλά είναι τα δυσάρεστα που ακούμε τις τελευταίες ημέρες και πολλά από αυτά αφορούν και τους επώνυμους. Πριν από λίγες ημέρες, για παράδειγμα, έγινε γνωστό πως έσπασαν και λήστεψαν το αμάξι του Λάμπρου Κωνσταντάρα, με τον ίδιο να ανεβάζει ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εξηγώντας σε όλους τι έχει συμβεί και τι ήταν αυτό που έλειπε από το αυτοκίνητό του.

Είχαν σπάσει το τζάμι της πίσω πόρτας από την μεριά του οδηγού και πήραν την τσάντα που είχε αφήσει στο κάθισμα εκτεθειμένη. Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, στη συνέχεια, πρόκειται για την τσάντα που είχε αποκτήσει κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο και στο παιχνίδι επιβίωσης.

«Καλή πήγε αυτό. Το μόνο που μου έκλεψαν είναι η τσάντα από το Survivor – True Fact», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του, με τα μηνύματα από το κοινό του να τον "κατακλύζουν".

Παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής τράκαρε στον Κηφισό

Το απόγευμα της Τετάρτης 22/2, όμως, μέσα από το προφίλ της influencer Soula Glamorous, ανακοινώθηκε πως μία παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στον Κηφισό και συγκεκριμένα στο ύψος του Περιστερίου. Η ίδια βρισκόταν στο αυτοκίνητό της και ήρθε αντιμέτωπη με ένα μηχανάκι (δείτε εδώ ποιος πολιτικός τράκαρε επίσης πρόσφατα).

Στο ίδιο στόρι, ωστόσο, έγινε γνωστό πως κανένας από τους οδηγούς ή τους υπόλοιπους επιβάτες δεν έπαθαν τίποτα, δεν υπήρξαν δηλαδή τραυματισμοί, επομένως το ζήτημα δεν συζητήθηκε περισσότερο. Το μόνο που δεν έγινε γνωστό είναι το όνομα της παρουσιάστριας.

«Παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής τράκαρε στον Κηφισό στο ύψος του Περιστερίου με μηχανάκι. Όλοι τους καλά, όλα κυριλέ», έγραψε χαρακτηριστικά στον δημόσιο λογαριασμό της η γνωστή influencer, με τα μηνύματα να την κατακλύζουν, ρωτώντας ποια είναι.

Τρακάρισμα παρουσιάστριας