Προσπάθησε να το μαζέψει - Αμηχανία στο πλατό του MEGA με την γκάφα της Ελένης Μενεγάκη για την καλεσμένη της

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Προσπάθησε να το μαζέψει - Αμηχανία στο πλατό του MEGA με την γκάφα της Ελένης Μενεγάκη για την καλεσμένη της

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο κανάλι του MEGA, Ελένη, βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 22/2 η Ντάνη Γιαννακοπούλου, η πρωταγωνίστρια της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς, που υποδύεται συγκεκριμένα την Αλεξάνδρα, την γυναίκα που ουσιαστικά ανάγκασαν να ζήσει μία άλλη ζωή από αυτή που ήθελε.

Η ίδια, λοιπόν, αναφέρθηκε στην καριέρα της ως ηθοποιός, στην προσωπική της ζωή και τον γάμο της με τον σύζυγό της, ο οποίος δεν είναι άνθρωπος που βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας (δείτε τον εδώ), αλλά και στο σίριαλ στο οποίο συμμετέχει.

Η παρουσιάστρια, βέβαια, με το που βρέθηκε εκείνη στο πλατό, παραλίγο να κάνει την γκάφα της, αφού θεώρησε ότι είχε ξαναμιλήσει με την καλεσμένη της στο παρελθόν, αλλά ήταν η πρώτη φορά, με αποτέλεσμα να επικρατήσει μία μικρή αμηχανία τα πρώτα δευτερόλεπτα.

Οι δηλώσεις της Ντάνη Γιαννακοπούλου στην "Ελένη"

«Ήταν αυτό που ήθελα να κάνω από πολύ μικρή. Θυμάμαι τον εαυτό μου να βλέπω ταινίες που πρωταγωνιστούσαν παιδάκια και να κάθομαι στις πίσω θέσεις του αυτοκίνητου του πατέρα μου και να περιμένω ένα κυνηγό ταλέντων να με δει», είπε αρχικά η ηθοποιός, η οποία εξήγησε πως το κανονικό της όνομα είναι το "Ιωάννα", αλλά η πρώτη λέξη που είπε ποτέ ήταν το "Ντάνη", γι' αυτό και της έμεινε.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν κλήθηκα στην ζωή μου να δω τι θα κάνω στα 17 εξέφρασα την επιθυμία και οι γονείς μου εξέφρασαν τις δικές τους αντιστάσεις. Με ενδιέφερε και η δημοσιογραφία και το γράψιμο, έτσι αποφάσισα να μπω στο τμήμα Επικοινωνία & ΜΜΕ στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών».

Αναφορικά με την ενασχόλησή της στον τομέα της υποκριτικής παραδέχθηκε: «Είναι δύσκολα, γιατί έρχεσαι πάντα αντιμέτωπος με τον εαυτό σου» και συμπλήρωσε:

«Υπάρχει μία αντίσταση που έχουμε εμείς οι θεατρικοί ηθοποιοί να κάνουμε τηλεόραση. Από την άλλη, υπάρχει και στον αντίποδα, το να σε αναγνωρίζει ο κόσμος σου δίνει μεγάλη χαρά. Στην αρχή ήμουν διστακτική να μπω στην τηλεόραση, αλλά και για να είμαστε ειλικρινής δεν μπαίνεις κι εύκολα στην τηλεόραση».

Στη σειρά που συμμετέχει, μάλιστα, εξήγησε πως χρειάστηκε να κάνει τρεις οντισιόν. Όσον αφορά τον γάμο, όμως, είπε πως ήξερε από την πρώτη στιγμή που γνώρισε τον άνθρωπό της ότι θα είναι μαζί για πάντα, όσο κρατά για το για πάντα. Και υπογράμμισε: «Δεν πιστεύαμε ότι ο γάμος θα προσθέσει κάτι... δεν φοβόμασταν και μετά κάναμε ένα πάρτι».

«Είναι ανακουφιστικό που δεν είμαστε στον ίδιο χώρο. Έχω κάνει δουλειά για να βρεθούν οι ισορροπίες», κατέληξε για τον καλό της.