«Με σταμάτησε ο...» - Η άγνωστη μάχη που έδωσε ο Αντώνης Λουδάρος με τα κιλά του

«Άρχισα να αρρωσταίνω και...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Με σταμάτησε ο...» - Η άγνωστη μάχη που έδωσε ο Αντώνης Λουδάρος με τα κιλά του

Την Τετάρτη 22/2 ο Αντώνης Λουδάρος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσηβρίαν με τον ίδιο να μιλάει πολύ ανοιχτά για τη ζωή του από τα παιδικά χρόνια έως και σήμερα, που είναι πολύ γνωστός και επιτυχημένος στο χώρο του (δείτε εδώ την αμήχανη στιγμή που ο Λουδάρος έκανε σεξ σε δημόσιο χώρο).

Αρχικά, ο ηθοποιός προτού κάνει πιο προσωπικές αποκαλύψεις μίλησε για το κομμάτι των παιδιών, τονίζοντας πως τα αγαπάει πολύ και μάλιστα αυτός είναι και ένας λόγος, που κάνει παιδικό θέατρο.

Στη συνέχεια, ο Λουδάρος αποκάλυψε πως έχει περάσει δύσκολα σε μικρότερη ηλικία με το κομμάτι των κιλών του, καθώς έκανε εξαντλητικές δίαιτες με σκοπό να χάσει βάρος, φτάνοντας σε ''άρρωστα'' επίπεδα.

Η αποκάλυψη του Αντώνη Λουδάρου για τη μάχη με τα κιλά

«Είναι σαν τη Βρανά, τη συγχωρεμένη, που έλεγε: δείτε πώς πήρα 10 κιλά κάνοντας δίαιτα. Έχω κάνει extreme πράγματα στη μεταεφηβεία, στα 23-24, που για έναν μήνα δεν έτρωγα τίποτα. Έλεγα ότι δεν έχω ανάγκη την τροφή, για να αδυνατίσω. Ψυχολογικό ήταν. Με αποτέλεσμα όμως να χάνω τα μαλλιά μου. Έκανα αηδίες, βλακείες, ντροπές. Έτρωγα λίγο ίσα-ίσα.

Ήταν απίστευτη ανοησία μου. Δεν ήξερα και πώς να το διαχειριστώ. Ναι, μπορεί να θέλεις να χάσεις κάποια κιλά για το καλό της υγείας σου, αυτό είναι άλλο. Μπορεί να θέλεις να αρέσεις. Με σταμάτησε όμως ο εαυτός μου, είπα ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Άρχισα να γίνομαι ασθενής, άρχισα να αρρωσταίνω και λέω: τι κάνω;», είπε ο Αντώνης Λουδάρος