Έτοιμοι να γίνουν ξανά γονείς Αναστασιάδης & Θεωνά; Η αποκάλυψη της Τζένης για το 2ο παιδί

Τώρα που ο Αρίωνας έχει μεγαλώσει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Τζένη Θεωνά στην εκπομπή Happy Day, η οποία προβλήθηκε την Τετάρτη 22/2 με την ίδια να μιλάει εξομολογητικά για τη δουλειά, το γιο της αλλά φυσικά και για τη σχέση της με το Δήμο Αναστασίαδη.

Η ηθοποιός - παρουσιάστρια έχει έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να μιλάει πάντα για το σύζυγό της, αφού συχνά μέσα από τις συνεντεύξεις, που παραχωρεί μεταφέρει με χιούμορ τα παράπονά της για το Δήμο (δείτε εδώ την αποκάλυψη του Αναστασιάδη για τη γυναίκα που είχε σχέση και το ξέχασε).

Μετά το κομμάτι τη ζήλειας ανάμεσα στη σχέση των Θεωνά και Αναστασιάδη, στη συνέχεια η παρουσιάστρια μίλησε και για το κομμάτι του δεύτερου παιδιού, με το μικρό Αρίωνα είναι πρωταγωνιστής στη ζωή της.

Η αποκάλυψη της Τζένης Θεωνά για τον απόκτηση 2ου παιδιού

«Αισθάνομαι πανευτυχής στην εκπομπή “Μαμά-δες”, δεν περίμενα ότι θα το απολαύσω τόσο πολύ. Έχω πει πολλά όχι γιατί υπήρξαν πολλές προτάσεις που δεν μου ταίριαζαν. Δέχτηκα προτάσεις και για συμπαρουσίαση και για πάνελ σε πρωινές εκπομπές. Σε ένα ραντεβού μου είπαν πως κυκλοφορεί η φήμη ότι λέω συνέχεια όχι και μου έκανε εντύπωση. Πιστεύω πως έκανα σωστά που δεν αποδέχτηκα τις προτάσεις.

Στην εγκυμοσύνη μου πήρα 25 κιλά, ένιωθα σαν να είμαι δύο άνθρωποι. Δεν έχασα ποτέ όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, το σώμα μου δεν επανήλθε ποτέ. Δεν φοράω το ίδιο νούμερο στα ρούχα», είπε η Τζένη Θεωνά.