Δούκισσα Νομικού: Φανερή η αλλαγή στη ζωή της - Πήρε τα βουνά μαζί με τα παιδιά της

Δείτε την ανάρτησή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δούκισσα Νομικού
Instagram / Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας μετά την αποχώρησή της από το κανάλι του ΑΝΤ1 και έχει αφοσιωθεί στις επιχειρήσεις της και την οικογένειά της. Αυτό συνεπάγεται πως περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα δύο της παιδιά, τον Σάββα και την Αναστασία (δείτε εδώ πόσα κιλά είναι μετά τις δύο γέννες).

Μπορεί, λοιπόν, να μην βλέπουμε τι κάνει μέσα από το "γυαλί", αλλά το βλέπουμε μέσα από τις οθόνες μας στα social media, καθώς η ίδια δημοσιεύει συχνά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τις δραστηριότητές της με τα μωρά της και εμπνέει και τις υπόλοιπες μανούλες εκεί έξω.

Τις προάλλες, μάλιστα, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την οικογενειακή τους βόλτα στο βουνό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και το κοινό της ξετρελάθηκε.

Με τα παιδιά της στο βουνό η Δούκισσα Νομικού

«Να το λουλούδι που έκοβα κάποτε για τη μαμά μου. Τώρα το κόβουν τα παιδιά μου για εμένα. Ναι, με αυτό το λουλούδι φώτιζε το πρόσωπο της μητέρας μου, όπως φωτίζεται και το δικό μου τώρα. Και έτσι όπως έχουμε βγει βόλτα στο βουνό, μια τόσο όμορφη μέρα όπως είναι η σημερινή, σκέφτομαι ανάκατα τα εξής:

1. Ο ήλιος είναι ο ψυχοθεραπευτής μου

2. Οι κάμπιες, όσο αισιόδοξη και με ωραίο μήνυμα είναι η ιστορία τους, μου δημιουργούν πάντα μια ανατριχίλα. Περισσότερο και από τις αράχνες. Ορίστε, το είπα.

3. Όταν βλέπω λουλούδια γύρω μου είμαι ευτυχισμένη.

4. Όταν ακούω τη φύση, τα πουλιά, το θρόισμα των δέντρων, το πετραδάκι που κλωτσάω στο χωματόδρομο, τις σκέψεις μου και τίποτα άλλο , είμαι πάλι ευτυχισμένη.

5. Ευτυχώς έβαλα αντιηλιακό. Πόσο τυχεροί είμαστε που ζούμε σε αυτή τη χώρα με το πιο υπέροχο φως. Και πόσο άτυχοι αν δεν φοράμε αντιηλιακό και γεμίσουμε παναδες

6. Τι θα κάνω με το φραντζάκι καλοκαιριάτικα;

7. Πάμε γρήγορα για παγωτό. Φυσικά χωνάκι σοκολάτα», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης.