«Το συμβουλεύω και στους υπόλοιπους πατεράδες» - Οι πρώτες δηλώσεις του Ζουγανέλη για το διαζύγιο της Ελεωνόρας με τον Σπύρο Δημητρίου

Φανερά στεναχωρημένος μπροστά στην κάμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το συμβουλεύω και στους υπόλοιπους πατεράδες» - Οι πρώτες δηλώσεις του Ζουγανέλη για το διαζύγιο της Ελεωνόρας με τον Σπύρο Δημητρίου

Σαν "βόμβα" έσκασε το διαζύγιο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου έπειτα από 2 χρόνια γάμου. Μπορεί οι φήμες να είχαν κυκλοφορήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό, ωστόσο χθες 22/2 έγινε γνωστό σε όλα τα κανάλια.

Όπως έγινε γνωστό, οι δυο τους προσπαθούσαν πολύ για να σώσουν το γάμο τους και την σχέση τους, ωστόσο, στο τέλος η απόφαση ήταν μια... να προχωρήσουν στο διαζύγιο το οποίο θα βγει συναινετικό.

Μεταξύ της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου δεν υπάρχει κανένα θέμα και ο ένας εκτιμά τον άλλον πάρα πολύ.

Οι δηλώσεις του πατέρα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη για το διαζύγιο της κόρης τους

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το διαζύγιο της κόρης του.

Δείτε επίσης: «Είμαι πολύ...» - Η πρώτη δήλωση του Σπύρου Δημητρίου για το διαζύγιο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

«Το διαζύγιο της κόρης μου με τον Σπύρο Δημητρίου είναι βελούδινος. Είναι πολιτισμένοι άνθρωποι. Είναι κάτι προσωπικό δεν αφορά τον κόσμο», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Σε ερώτηση αν της έχει μιλήσει είπε: «Δεν μπαίνω σε διαδικασία τέτοιων επιρροών. Το συμβουλεύω και στους υπόλοιπους πατεράδες. Αποδέχομαι αυτό που συμβαίνει».

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Σπύρου Δημητρίου μετά τον χωρισμό

Οι φήμες περί χωρισμού είχαν ξεκινήσει μήνες τώρα, ωστόσο ούτε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ούτε ο Σπύρος Δημητρίου τις επιβεβαίωσαν ποτέ, μιας και στις τηλεοπτικές κάμερες δήλωναν πως όλα μεταξύ τους είναι μια χαρά.

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης 22/2, η εκπομπή Happy Day μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Σπύρου Δημητρίου μετά τον χωρισμό τους, όπου τον βλέπουμε σε μια ταβέρνα με φίλους, να τρώνε και να πίνουν - δείτε εδώ και την πρώτη εμφάνιση της Ελεωνόρας.