Ρίγη ανατριχίλας: Τι συνέβη με την μικρή κόρη της Εύας Καϊλή στη φυλακή

Τα συμπεράσματα δικά σας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από την σύλληψη της Εύας Καϊλή για το σκάνδαλο διαφθοράς “Qatar Gate“, κι όμως, η ευρωβουλετής βρίσκεται ακόμα στις Βρυξέλλες και συγκεκριμένα στις φυλακές του Χάρεν.

Σύμφωνα με το STAR, η μικρή Αριάδνη επισκέφθηκε την Εύα Καϊλή στη φυλακή, συνοδευόμενη από τον παππού της και πατέρα της ευρωβουλευτού, Αλέξανδρο.

Πάρτι μασκέ & πάρτι γενεθλίων στις φυλακές για την κόρη της Εύας Καϊλή

Οι ψυχολόγοι της φυλακής είχαν διοργανώσει ένα δίωρο πάρτι μασκέ για τα παιδιά των κρατουμένων και μάλιστα ετοίμασαν και μία έξτρα γιορτή για την κόρη της ευρωβουλευτού, που ντύθηκε μονόκερος, καθώς την ερχόμενη Παρασκευή γίνεται δύο ετών.

Να σημειωθεί επίσης πως την Τετάρτη 22/2 ο πατέρας της Εύας Καϊλή επισκέφθηκε στη φυλακή τον σύντροφο της κόρης του, Φραντσέσκο Τζιόρτζι. Ο Τζόρτζι έχει δει μόνο μια φορά από κοντά το παιδί του, είναι σε κακή κατάσταση και δεν έχει δεχθεί να δει ούτε τους γονείς του.

Αξίζει να τονιστεί πως οι φυλακές δεν έχουν καμία σχέση με το περιβάλλον που οι περισσότεροι έχουν στο μυαλό τους. Είναι σα μίνι ξενοδοχειακή μονάδα (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Η Εύα Καϊλή εργάζεται στις φυλακές - Ποια είναι η αμοιβή της

Σύμφωνα με βελγικά ΜΜΕ και το Financial Times, η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εργάζεται στη φυλακή κάτι που κάνουν και οι υπόλοιπες κρατούμενες. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ασχολείται με το μαγείρεμα και την καθαριότητα, και όπως αναφέρει ο ξένος τύπος αμείβεται με 0,75 ευρώ την ώρα, ενώ ο μισθός που λάμβανε ως ευρωβουλευτής ήταν 7.146 ευρώ το μήνα μετά τους φόρους, ενώ είχε λάβει και μηνιαίο επίδομα 4.778 ευρώ.

Οι φυλακές του Χάρεν εγκαινιάστηκαν τον προηγούμενο Οκτώβριο και είναι υπερσύγχρονες. Θυμίζουν ένα μικρό χωριό και αποτελούνατι από πολλά κτίρια, στο καθένα από αυτά κρατούνται περίπου 30 φυλακισμένες.