«Ξέρουν ποιος είμαι και τελειώσαμε» - "Χείμαρρος" ο Πάνος Ιωαννίδης στον αέρα του ΑΝΤ1

Όσα αποκάλυψε για τον έβδομο κύκλο του Masterchef

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ξέρουν ποιος είμαι και τελειώσαμε» -

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 23/2 ο Πάνος Ιωαννίδης. Ο γνωστός σεφ μίλησε για άλλους και για όλα και μάλιστα αναφέρθηκε και στην εμπειρία του από την τηλεόραση και το MasterChef, από τα οποία απουσίαζε τα τελευταία επεισόδιο (δείτε εδώ τι συνέβη με την υγεία του).

Την ίδια στιγμή, ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε για τη σύντροφό του (δείτε εδώ το πρόσωπο της), τον γιο τους που τους έχει γεμίσει ευτυχία, αλλά και για το μέλλον του παιδιού του.

«Η σύντροφός μου δεν έχει καμία σχέση με τις κουζίνες. Είναι δικηγόρος. Σκεφτόμαστε και βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά. Προσπαθώ τώρα να της μάθω να μαγειρεύει λίγο, εντάξει κάτι γίνεται, είμαστε σε καλό επίπεδο. Είναι δύσκολη μαθήτρια. Με το μωρό η ζωή μου πήγε σε μια άλλη πίστα. Κοιμάμαι λίγες ώρες, αλλά βάζει και πλάτη η σύζυγός μου. Και πριν το παιδί δεν είχα χρόνο, αλλά τώρα δεν έχω καθόλου χρόνο. Εγώ θα έλεγα στον γιο μου αυτό που μου είχε πει και ο δικός μου πατέρας: “Παιδί μου, γίνε ότι θέλεις στη ζωή σου, φτάνει να το αγαπήσεις”», αποκάλυψε.

Οι δηλώσεις του Πάνου Ιωαννίδη για το Masterchef 7

Όσον αφορά την τηλεόραση και το ριάλιτι μαγειρικής, είπε:

«7 χρόνια. Φέτος είναι η καλύτερη χρονιά μας. Κατ’ αρχήν μεταξύ μας είμαστε τέλεια, γελάμε άπειρα, πάντα γελούσαμε, αλλά φέτος είναι ίσως η καλύτερη χρονιά. Είμαστε χαλαροί, είμαστε όλοι μπαμπάδες και λειτουργούμε κάθε φορά σαν να είναι η τελευταία μας χρονιά και μπορεί και να είναι. Πάντα το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Κατά βάση είμαστε μάγειρες κι η βασική μας δουλειά τα τελευταία 7 χρόνια είναι στην τηλεόραση. Οπότε έχω χωνέψει ήδη το γεγονός ότι και να μην υπάρχει τηλεόραση, δεν θα αλλάξει τίποτα για εμένα. Πάλι θα κάνω αυτό που έκανα πάντα και με πολλή ευχαρίστηση.

Η τηλεόραση μου έδωσε σίγουρα δημοσιότητα και το πιο σημαντικό είναι ότι πριν έπρεπε να πείσω για το ποιος είναι. Τώρα δεν χρειάζεται να πείσω πολύ, με έχουν δει, ξέρουν ποιος είμαι και τελειώσαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Ιωαννίδης.