STAR: Δεύτερη μέρα σερί εκτός Masterchef o Πάνος Ιωαννίδης - Τι έχει συμβεί

Τι γίνεται με την υγεία του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
STAR: Δεύτερη μέρα σερί εκτός Masterchef o Πάνος Ιωαννίδης - Τι έχει συμβεί

Στο χθεσινό 16/2 επεισόδιο του MasterChef 7, είδαμε τον Πάνο Ιωαννίδη να απουσιάζει από το ριάλιτι μαγειρική με τους υπόλοιπους δυο κριτές να παίρνουν την σκυτάλη και να παρουσιάζουν το πρόγραμμα, βαθμολογώντας τους διαγωνιζόμενους και δίνοντας τους τα "φώτα" τους.

Οι συνάδελφη του μάλιστα, μίλησε για την απουσία του, ανακοινώνοντας πως λείπει λόγω αδιαθεσίας που δεν τον άφηνε να πάει στο γύρισμα με αποτέλεσμα να είναι μόνο οι δυο τους - δείτε εδώ το βίντεο.

Εκτός και σήμερα ο Ιωαννίδης από το MasterChef 7

Εκτός MasterChef 7 θα βρεθεί και σήμερα, όπως είδαμε μέσα από το trailer που κυκλοφόρησε από το STAR.

Τα 16/2 highlights του MasterChef 7

«Είναι σεξιστής, ανήκει στην...» - Ασύλληπτες κατηγορίες για τον Ηλία Κιαζόλι

Νικητής στη δοκιμασία του Mystery Box βγήκε ο Ηλίας Κιαζόλι, κάτι που έμελλε να επηρεάσει πλήρως τις εξελίξεις με τις αποφάσεις του. Ο ίδιος λοιπόν είχε την ευκαιρία να ορίσει τις νέες ομάδες και να ανακατέψει αρκετά την τράπουλα.

Ωστόσο, με αφορμή αυτή την επιλογή των παικτών, η Πωλίνα και η Στέλλα εξέφρασαν την αιχμηρή τους άποψη για τον συμπαίκτη τους.

«Προτιμάω πιο πολύ την κόκκινη ομάδα γιατί ο Ηλίας δεν θέλει γυναίκες στην ομάδα του. Γιατί είναι σεξιστής! Εντάξει, δεν είμαι σίγουρη, ας πούμε, δεν μου το λέει αυτό αλλά όπως βγαίνει από το πως μιλάει για τις γυναίκες. Οι γυναίκες δεν πρέπει να πίνουν, οι γυναίκες δεν πρέπει να καπνίζουν, οι άνδρες είναι καλύτεροι μάγειρες και οι κοπέλες δεν πρέπει να βρίζουν. Για αυτόν, η καλή κοπέλα δεν πρέπει να κάνει τίποτα» τόνισε από την πλευρά της η Πωλίνα.

Έπειτα, η Στέλλα είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που με διάλεξε ο Δημήτρης στην κόκκινη ομάδα. Δεν θα ήθελα σίγουρα να πάω στην ομάδα του Ηλία γιατί θεωρώ ότι ανήκει στην πλειοψηφία των μαγείρων που πιστεύουν ότι οι γυναίκες δεν έχουν καμία θέση μέσα στην κουζίνα».

Ατύχημα στην κουζίνα - Πήρε σβάρνα το πιάτο και τα γκρέμισε όλα

Σε τρεις ομάδες είδαμε να χωρίζονται οι παίκτες, μιας και πέραν των συνηθισμένων δύο ομάδων, μπλε και κόκκινης, ήρθε να προστεθεί σε αυτές και η πράσινη!

Όταν όμως ήρθε η ώρα της γαρίδας, η ταχύτητα και η πίεση προκάλεσαν ένα ατύχημα στην κουζίνα. Συγκεκριμένα, στη μάχη ρίχτηκαν ο Νίκος από τους πράσινους, ο Βαγγέλης από τους κόκκινους και ο Κωνσταντίνος από τους μπλε.

Ωστόσο, λίγο πριν την ολοκλήρωση της δοκιμασίας, οι παίκτες φυσικά έτρεχαν πανικόβλητοι να προλάβουν. Ο Νίκος Τράκας άφησε πρώτος το πιάτο του μπροστά στους κριτές και όταν επέστρεψε στον πάγκο του, πήρε από τη βιασύνη του σβάρνα το πιάτο του Βαγγέλη με αποτέλεσμα να πέσει κάτω μια γαρίδα του!

«Ήδη έχω κάποια αστοχία κυρίως στις μελιτζάνες. Έχουμε και την αστοχία ότι μου λείπει κάτι. Δεν μπορώ να τα βάλω με τον Νίκο σε καμία περίπτωση. Έπρεπε πρώτα να προσέξω εγώ κι έπειτα ο Νίκος. Δικό μου είναι το πιάτο. Δική μου και η ευθύνη» είπε μάλιστα ο Βαγγέλης μιλώντας στην κάμερα του MasterChef.