Masterchef 7: Απών ο Πάνος Ιωαννίδης - Η ανακοίνωση που έκαναν Κοντιζάς και Κουτσόπουλος

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 7: Απών ο Πάνος Ιωαννίδης - Η ανακοίνωση που έκαναν Κοντιζάς και Κουτσόπουλος

Ένα νέο επεισόδιο του MasterChef 7 ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης ωστόσο στο πλατό εμφανίστηκαν δύο κριτές αντί για τρεις, με τους διαγωνιζόμενους που βρίσκονταν πίσω από τους πάγκους της κουζίνας να απορούν.

Έτσι λοιπόν, ο Σωτήρης Κοντιζάς έσπευσε να αποκαλύψει τον λόγο που δεν βρίσκεται μαζί τους ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος έλειπε ξανά από το πόστο του πριν μερικές μέρες.

Ο λόγος που απουσιάζει από το αποψινό 16/2 επεισόδιο του Masterchef 7 ο Πάνος Ιωαννίδης

«Παιδιά, καλώς ήρθατε. Φτάσαμε αισίως στην τρίτη ομαδική δοκιμασία. Σήμερα θα είμαστε εγώ και ο Λεωνίδας. Ο Πάνος δεν αισθανόταν πολύ καλά, ένιωσε μια αδιαθεσία οπότε θα είμαστε εμείς σήμερα μαζί σας».

Να σημειώσουμε πως σήμερα είναι η τρίτη ομαδική δοκιμασία, όπου ο Ηλίας Κιαζόλι, ως νικητής στη δοκιμασία του Mystery Box, θα έχει τα πλεονεκτήματα στη διάθεσή του επηρεάζοντας πλήρως τις εξελίξεις με τις αποφάσεις του.

Ο παίκτης που αποχώρησε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο (14/2) επεισόδιο μια επιστροφή-έκπληξη περίμενε τόσο τους διαγωνιζόμενους του Masterchef, όσο και το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ πως αντέδρασαν). Συγκεκριμένα, ο παλιός παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής του Star, Σταμάτης Κωβαίος επέστεψε στην κουζίνα ώστε να διεκδικήσει μια ευκαιρία για να ξαναβρίσκεται πίσω από τους πάγκους.

Ο Σταμάτης αντιμετώπισε μαγειρικά με τον Μότο Μότο, ο οποίος δεν τα είχε καταφέρει νωρίτερα στη δοκιμασία αντιγραφής (δείτε εδώ το βίντεο).

Οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα των δυο διαγωνιζόμενων και αποφάσισαν πως στο σπίτι του MasterChef θα παραμείνει ο Νίκος Κοντός, με τον Σταμάτη Κωβαίο να χάνει την ευκαιρία να επιστρέψει στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star.