Masterchef 7: Με απουσίες το σημερινό (10/2) επεισόδιο - Ο παίκτης που αποχώρησε οικειοθελώς

Και δεν ήταν ο μόνος, που έλειπε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 7: Με απουσίες το σημερινό (10/2) επεισόδιο - Ο παίκτης που αποχώρησε οικειοθελώς

Την απόλυτη ανατροπή παρακολουθήσαμε την Παρασκευή 10/2 στην έναρξη του επεισοδίου του Masterchef 7 με τους κριτές να κάνουν - για άλλη μια φορά - ανακοινώσεις στους διαγωνιζόμενους (δείτε εδώ πως τα πάει το παιχνίδι σε νούμερα τηλεθέασης).

Με απουσίες ωστόσο ξεκίνησαν να μιλάνε οι κριτές, αφού ο Πάνος Ιωαννίδης δεν ήταν στην παρέα χωρίς ωστόσο να αναφέρεται ο λόγος απουσίας του.

Πιο πριν όμως Κοντιζάς και Κουτσόπουλος έπρεπε να αναφέρουν στους επίδοξους σεφ, πως ένας από τους διαγωνιζόμενους τους διέκοψε το ταξίδι του στο παιχνίδι με δική του επιθυμία.

Πιο αναλυτικά, η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση για φέτος είναι γεγονός, με τον Χρήστο Πολιτάκη να φεύγει για προσωπικούς λόγους, όπως είπαν και οι κριτές.

H οικειοθελής αποχώρηση από το Masterchef 7

«Τον ευχαριστούμε πολύ για τη μέχρι τώρα παρουσία και του ευχόμαστε τα καλύτερα από καρδιάς», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και συνέχισε... «Κάπου εδώ να πούμε ότι κι ο Πάνος...» με το Σωτήρη Κοντιζά να απαντάει με χιούμορ: «Αποχώρησε οικειοθελώς».

«Δεν αποχώρησε οικειοθελώς, μια μικρή αδιαθεσία... τον περιμένουμε πάλι μαζί μας. Χειροκρότημα για τον Ιωαννίδη», συμπλήρωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για τον 3ο σεφ της παρέας που έλειψε.

Λίγα λόγια για τον παίκτη που αποχώρησε

Χρήστος Πολιτάκης (33 ετών)

Με καταγωγή από το Ηράκλειο και εμπειρία στην κουζίνα, ο Χρήστος είναι σίγουρος για τις μαγειρικές του δεξιότητες, δε μοιράζεται ποτέ τα ελαττώματα του και απεχθάνεται την αδικία. Έρχεται αποφασισμένος να κερδίσει και να παίξει στρατηγικά. Στόχος του; Να είναι αυτός ο Κρητικός μάγειρας που θα καταφέρει να φέρει το τρόπαιο του MasterChef για πρώτη φορά στο νησί.

Παίκτης