Masterchef: Έκοψε την μοϊκάνα και μπήκε στο ριάλιτι - Η επιστροφή που "έτσουξε" τους παίκτες

Ποιος είναι αυτός;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Masterchef: Έκοψε την μοϊκάνα και μπήκε στο ριάλιτι - Η επιστροφή που

Οι τέσσερις παίκτες του Masterchef του αποψινού (14/2) επεισοδίου μονομάχησαν σε ένα πιάτο αντιγραφής υψηλών προδιαγραφών, που απαιτούσε ψυχραιμία και στοχοπροσήλωση. Αυτοί ήταν ο Άγγελος Τσιγκάκος, ο Νίκος Κόντος (δείτε εδώ την προσπάθεια του), ο Νικήτας Φιλιππάκης κι ο Βαγγέλης Φυλακτάκης ήταν οι αποψινοί υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Δυστυχώς ο ένας από τους παίκτες είχε πολλές αστοχίες με αποτέλεσμα να λάβει την χειρότερη βαθμολογία στο φετινό MasterChef με αρκετά 4άρια. Ο Νίκος Κόντος είχε την χειρότερη προσπάθεια κι έπρεπε να μονομαχήσει με έναν παλιότερο παίκτη, που διεκδίκησε ξανά την θέση του στο παιχνίδι.

Ποιος ήταν αυτός, όμως;

Ο διαγωνιζόμενος του Masterchef που εισέβαλε στο αποψινό (14/2) επεισόδιο

Ο λόγος για τον... Σταμάτη Κωβαίο!

Η αλλαγή στην εμφάνισή του ήταν εμφανής: «Δεν είδα ποτέ την αποχώρησή μου γιατί όχι απλά μου στοίχισε. Έκανα πάρα πολύ καιρό να φτιάξω στο μυαλό μου, αν έκανα καλά που έφυγα. Υπήρχαν πράγματα που μαθεύτηκαν ότι ήμουν ο κακός της υπόθεσης έξω.

Όλα μαζί συσσωρεύτηκαν… Κατέληξα ότι έκανα μεγάλη μ…α που έφυγα. Έχω μηδενίσει τα κοντέρ, όσον αφορά την παλιά μου συμμετοχή στο MasterChef. Είναι σαν να μπαίνω πρώτη φορά» είπε ο διαγωνιζόμενος του Masterchef.

Το ξέσπασμα του Νικήτα στο Masterchef

Αρκετά φορτισμένος ήταν ο Νικήτας μετά το τέλος της δοκιμασίας αποχώρησης από το MasterChef. O παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής του Star, θυμήθηκε την κόρη του και όλα όσα του είπε λίγο πριν φύγει από το σπίτι για να λάβει μέρος στον διαγωνισμό.

«Πριν φύγω από το σπίτι η κόρη μου η Φωτεινή μου είπε: ‘’μπαμπά να τα πας τέλεια’’. Αυτό οφείλω να κάνω. Είτε μείνω είτε φύγω αυτό το πιάτο το αφιερώνω στη Φωτεινή μου. Αν φύγω θα πάω εκεί που είναι και μαζί με τη γυναίκα μου και θα παίξουμε όλοι μαζί.

Αν μείνω θα της κάνω το χατίρι», είπε ο Νικήτας δίχως να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του στο MasterChef.