Masterchef: «Εκεί έπεσε ΜΑΥΡΟ» - Το ξέσπασμα του Μότο Μότο με την δοκιμασία

Χαμένος στον πάγκο και έτοιμος να καταρεύσει!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Masterchef: «Εκεί έπεσε ΜΑΥΡΟ» - Το ξέσπασμα του Μότο Μότο με την δοκιμασία

Οι διαγωνιζόμενοι του Masterchef στο αποψινό (14/2) επεισόδιο κλήθηκαν να βγάλουν εις πέρας ένα πιάτο αντιγραφής που έκρυβε η καμπάνα των κριτών, μετά τα χθεσινοβραδινά ευτράπελα τους (δείτε εδώ τι έγινε).

Ωστόσο, οι ατυχίες που ήρθαν κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας διαδέχονταν η μία την άλλη με αποτέλεσμα να αγχωθούν για την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής.

Το ξέσπασμα και η πίεση του Μότο Μότο στο Masterchef

Ο Νίκος, ή όπως τον αποκαλούν ο «Μότο Μότο», δυσκολεύτηκε πολύ κατά με την παρασκευή του φαγητού και έχασε για λίγο των έλεγχο των κινήσεών του, παρόλο που οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι από τον εξώστη προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν. Το ενδεχόμενο ότι μπορεί να είναι αυτός με τη χαμηλότερη βαθμολογία και να αποχωρήσει, τον έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα. «Δεν θέλω να φύγω» ακούγεται να λέει, ενώ σκουπίζει τα δάκρυά του.

Από την πλευρά του και ο Νικήτας έσπασε το πιάτο στο οποίο και θα σέρβιρε το φαγητό που κλήθηκε να ολοκληρώσει, λόγω του άγχους του. Χαμένος στον πάγκο και με τους άλλους συμπαίκτες του να του δίνουν οδηγίες, προσπάθησε να τα βάλει όλα σε μία τάξη.

Τι συνέβη μεταξύ των παικτριών του Masterchef

Οι διαγωνιζόμενοι του Masterchef εκτός από την επιστροφή του Σταύρου (δείτε εδώ πως αντέδρασαν οι υπόλοιποι) είχαν να ανοίξουν τρία κουτιά για την χθεσινή (13/2) δοκιμασία. Μπαίνοντας στο πλατό παρατήρησαν ένα κόκκινο, ένα λευκό και ένα κόκκινο κουτί μπροστά από τους κριτές που από κάτω έκρυβαν τα υλικά που προτιμούν περισσότερο οι τρεις κριτές στα εστιατόρια τους.

Ως αρχηγός της ομάδας που κέρδισε στην ομαδική δοκιμασία η Μαρία είχε στα χέρια της τα πλεονεκτήματα τα οποία όμως παραχώρησε στον Νίκο ώστε η ίδια να μπορέσει να μαγειρέψει και να διεκδικήσει το χρηματικό έπαθλο. Στη συνέχεια μοίρασε τα κουτιά στους συμπαίκτες της με την ίδια να έχει την επιλογή να αφαιρέσει υλικά από το κουτί τους προκειμένου να τους δυσκολέψει το έργο.

Από την Πωλίνα αφαίρεσε υλικά με τα οποία θα μπορούσε να φτιάξει γλυκό γεγονός που η ίδια απέδωσε σε μία προσωπική τους «βεντέτα».

«Η Μαρία δεν σταματάει να μιλάει και λέει κάποια πράγματα που δεν μου αρέσουν. Ότι με γουστάρει κάποιος από το σπίτι και έχω σχέση με κάποιον από το σπίτι. Γιατί το κάνεις; Εγώ ξέρω ποιος γουστάρει τη Μαρία αλλά δεν το λέω. Της είπα “αν θέλεις να μου κάνεις back up κάντο προσωπικά”. Εγώ έχω ζωή, ανθρώπους που αγαπάω, το αγόρι μου και για εμένα δεν είναι καλό. Δεν μπορείς να κάνεις πλάκα με αυτό».