MasterChef 7 highlights 13/2: Η επιστροφή "βόμβα" και οι παίκτες που κινδυνεύουν να αποχωρήσουν γιατί...

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 7 highlights 13/2: Η επιστροφή

Η εβδομάδα στο MasterChef ξεκίνησε με Mystery Box αλλά και με μία επιστροφή, που δεν άρεσε και τόσο στους διαγωνιζόμενους του ριάλιτι μαγειρικής. Εμείς έχουμε όλα τα 13/2 highlights!

Τα 13/2 highlights του MasterChef 7

Επιστροφή ΣΟΚ - Οι παίκτες που έσταξαν το "φαρμάκι" τους με τον Σταύρο

Η αποχώρηση του Χρήστου, άνοιξε ένα κενό όπως είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με αποτέλεσμα να γυρίσει πίσω η τελευταία αποχώρηση πριν από εκείνον, δηλαδή ο Σταύρος, γεγονός που δυσαρέστησε πολλούς, όπως η συμπεριφορά του Πορφυρού στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ τι έγινε).

Στο άκουσμα του ονόματός του ο Θεόδωρος,η Στέλλα και ο Νίκος κατέβασαν μούτρα και αργότερα στο κιου έσταξαν γενναιόδωρα το φαρμάκι τους.

Ο παίκτης επέστρεψε στις κουζίνες του διαγωνισμού, αλλά δεν το είδαν όλοι με καλό μάτι: «Ένα άτομο ακόμη. Εμένα δε μου λέει κάτι αυτό. Και 10 να έρθουν θα τους στείλω από εκεί που ήρθαν», δήλωσε ο Θεόδωρος. Αδιάφοροι ήταν και ο Νίκος Κ., με τη Στέλλα, οι οποίοι δε χάρηκαν που είδαν τον Σταύρο να επιστρέφει.

«Είμαι πάρα πολύ καλά που φοράω τη λευκή ποδιά. Μου είχε λείψει. Τη δεύτερη ευκαιρία θα την πιάσω από τα μαλλιά» ανέφερε με τη σειρά του ο Σταύρος στο MasterChef.

«Λέει οτι κάποιον γουστάρω στο σπίτι» - Βγάζει δόντια η Πωλίνα με τα όσα λένε για αυτήν

Οι παίκτες μπαίνοντας στο πλατό παρατήρησαν ένα κόκκινο, ένα λευκό και ένα κόκκινο κουτί μπροστά από τους κριτές που από κάτω έκρυβαν τα υλικά που προτιμούν περισσότερο οι τρεις κριτές στα εστιατόρια τους.

Ως αρχηγός της ομάδας που κέρδισε στην ομαδική δοκιμασία η Μαρία είχε στα χέρια της τα πλεονεκτήματα τα οποία όμως παραχώρησε στον Νίκο ώστε η ίδια να μπορέσει να μαγειρέψει και να διεκδικήσει το χρηματικό έπαθλο. Στη συνέχεια μοίρασε τα κουτιά στους συμπαίκτες της με την ίδια να έχει την επιλογή να αφαιρέσει υλικά από το κουτί τους προκειμένου να τους δυσκολέψει το έργο.

Από την Πωλίνα αφαίρεσε υλικά με τα οποία θα μπορούσε να φτιάξει γλυκό γεγονός που η ίδια απέδωσε σε μία προσωπική τους «βεντέτα».

«Η Μαρία δεν σταματάει να μιλάει και λέει κάποια πράγματα που δεν μου αρέσουν. Ότι με γουστάρει κάποιος από το σπίτι και έχω σχέση με κάποιον από το σπίτι. Γιατί το κάνεις; Εγώ ξέρω ποιος γουστάρει τη Μαρία αλλά δεν το λέω. Της είπα “αν θέλεις να μου κάνεις back up κάντο προσωπικά”. Εγώ έχω ζωή, ανθρώπους που αγαπάω, το αγόρι μου και για εμένα δεν είναι καλό. Δεν μπορείς να κάνεις πλάκα με αυτό».

«Οι 18 είμαστε πολύ καλά στο σπίτι, οι άλλοι...» - Τους χαντάκωσε και με το παραπάνω

Οι ανατροπές και οι εκπλήξεις συνεχίζονται αλλά μαζί με αυτά ξεκίνησαν και τα "χαντακώματα".Η Μαρία είχε ακόμα ένα πλεονέκτημα λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το Mystery Box, την στιγμή που το σπίτι του MasterChef 2023 έχει χωριστεί σε Νότιους και Γαλάτες.

Ποιο ήταν αυτό; Είχε τη δυνατότητα να αφαιρέσει από κάποιους παίκτες της επιλογής της τρία υλικά. Έτσι στο «στόχαστρό» της μπήκαν η Πωλίνα, ο Άγγελος και ο Νίκος Κ. Πώς θα επηρεάσει το MasterChef η…στρατηγική απόφαση της Μαρίας; Όπως είπε η ίδια από την αρχή υπάρχει πόλεμος μεταξύ τους, αλλά τώρα μετά από αυτή την κίνηση θα γίνει πιο… έντονος.

«Ήταν πάνω κάτω σίγουρο ότι θα έπαιρνε υλικά από αυτά τα άτομα. Αυτά τα άτομα στο σπίτι έχουν νια παραπάνω έπαρση, μαγειρικά δεν τους έχω ακόμα σκιαγραφήσει. Είναι σκοτεινοί τύποι. Δεν μπορεί να είμαστε ακόμα στους 22 παίκτες και να λες θα κερδίσω. Η Μαρία το ξέρει και με αυτή την επιλογή νομίζω έπιασε λαβράκι», δήλωσε ο Γιώργος Πορφύρης.

«Δεν ξέρω αν προσπαθεί να αποδυναμώσει το «Γαλατικό» δωμάτιο, αλλά σίγουρα πάει με συμπάθειες. Μπορεί να μη μου πήρε υλικά, αλλά νομίζω ότι προσπαθεί να με έχει δίπλα της», πρόσθεσε ο Θεόδωρος.

«Οι 18 είμαστε πολύ καλά στο σπίτι και οι άλλοι τρεις, Θεόδωρος, Νίκος Κ., και Άγγελος, είναι απομονωμένοι», ανέφερε με τη σειρά του ο Γιάννης.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η Μαρία ως αρχηγός ανακάτεψε τους διαγωνιζόμενους φέρνοντας πολλούς από τους αντιπάλους της, σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Όλοι ήθελαν να εντυπωσιάσουν τους τρεις κριτές με τα πιάτα τους θέλοντας να γλιτώσουν τον τάκο και την πιθανότητα αποχώρησης.

Πάνω σε όλη αυτή την προσπάθεια επική ήταν η ατάκα του Γιώργου Πορφύρη που είπε στον Σωτηρη Κοντιζά ότι έκανε τα πάντα για να μπει στο μυαλό του και να δει τι θα έκαναν τα «κοντιζάκια».

Στις χειρότερες προσπάθειες της δοκιμασίας βρέθηκαν οι Άγγελος, Ευάγγελος, Νίκος, Γιώτα, Νικήτας με υποψήφιους τελικά τους άνδρες της παρέας.

Όσο για το καλύτερο πιάτο; Αυτό το έφτιαξε ο Ηλίας.