Στα δικαστήρια για να απολογηθεί η Super Κική - Ποια η ψυχολογική της κατάσταση

Τι δήλωσε ο δικηγόρος της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στα δικαστήρια για να απολογηθεί η Super Κική - Ποια η ψυχολογική της κατάσταση

Για ληστεία κατά συναυτουργία, σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και ηθική αυτουργία εις βάρος ενός 37χρονου άνδρα κατηγορείται τόσο η Super Κική όσο και οι δύο συνεργάτιδές και φίλες της, με τις τρεις κοπέλες το πρωί της Πέμπτης 23/2 να φτάνουν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθούν.

Να σημειώσουμε, δε, πως η Super Κική όταν μεταφέρθηκε με το περιπολικό, φορούσε χειροπέδες σαν κατάδικος Η απάντηση ωστόσο δόθηκε από τον Πρόεδρο της Ένωσης των Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γιώργο Καλλιακμάνη, ο οποίος την κατηγόρησε για εξύβριση προς τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της κράτησής της. Συγκεκριμένα, κατηγορήθηκε πως απευθυνόμενη προς αστυνομικό τον είπε «Μπάτσο των 600 ευρώ».

Στην συνέχεια σε τηλεφωνική του παρέμβαση ο Σταύρος Μπαλάσκας, πρώην εκπρόσωπος των αστυνομικών, εξήγησε ότι κατά τη μεταφορά ή τη μεταγωγή κάποιου συλληφθέντος οι αστυνομικοί αποφασίζουν ανάλογα με τη συμπεριφορά τον τρόπο με τον οποίο θα μεταφερθεί, δηλαδή με όχι χειροπέδες.

Να σημειωθεί ωστόσο, πως ο συνήγορος της, Νίκος Αλέτρας διέψευσε το περιστατικό!

Στα δικαστήρια για να απολογηθεί η Super Κική μαζί με τις 2 φίλες της

Ο ίδιος σήμερα 23, μάλιστα, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχει ασκηθεί ποινική δίωξη. Θα γίνουν σήμερα οι απολογίες. Όταν με το καλό τελειώσουμε θα κάνει δηλώσεις και η ίδια. Η ψυχολογία της είναι βεβαρυμμένη. Οι κατηγορίες είναι για ηθική αυτουργία σε σωματικές βλάβες. Υπάρχει και μια κατηγορία περί ληστείας, η οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη τελευταία στιγμή και θα την αντιμετωπίσουμε στα πλαίσια του εφικτού. Δεν υπάρχουν στοιχεία για ληστεία».

Από την άλλη, ο συνήγορος του 37χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δήλωσε στο «Πρωινό»: «Ο εντολέας μου καταθέτει εναντίον των τριών κυριών οι οποίες κατάφεραν να πείσουν άλλον άνθρωπο δικό τους προκειμένου να χτυπήσουν τον εντολέα μου, για να σταματήσει αυτή η σχέση με τη βία, ενώ μπορούσαν να προσφύγουν στις δικαστικές αρχές. Ο εντολέας μου αν έχει πράξει πλημμελήματα θα δικαστεί για αυτά. Η ψυχολογική του κατάσταση είναι άσχημη. Ποτέ δεν έχει κατηγορηθεί για κακούργημα».